اموزش اشپزی و نکات پخت قرمه سبزی سنتی و خوشمزه خونگی:
طرز تهیه و نکات پخت قرمه سبزی :
نکات رو براتون میگم میدونم همه خیلی بهتر درست میکنید:
برای سبزی از تره، جعفری به نسبت مساوی برای هر یک کیلو از این دو تا سبزی صد گرم شنبلیله استفاده میکنم سبزی رو خیلی ریز خرد میکنم
با روغن جامد سبزی رو سرخ میکنم برای نگهداری در فریزر هم بهتره،
از گوشت گوسفندی همراه با چربی و قلم استفاده میکنم گوشت رو جدا گانه سرخ میکنم
در دستور اصلی از لوبیا قرمز استفاده میشه از لوبیا چیتی استفاده میکنم ۲۴ ساعت قبل در آب خیس میکنم
وچند دقیقه میگذارم بجوشه و در آبکش میریزم،
لیمو عمانی رنگ روشن استفاده میکنم چند تا سوراخ با چنگال بهش میزنم دو ساعت در آب خیس و اضافه میکنم
از رب فلفل قرمز یا از فلفل سیاه به عنوان ادویه استفاده میکنم
برای چاشنی از رب انار ترش استفاده میکنم
برای پخت از زودپز استفاده میکنم به نظرم هم خیلی خوب جا می افته هم پخت کاملی به خورش میده در آخر هم میگذارم یک ساعت با درب به روغن بیافته ،یه قرمه سبزی اصیل آبدار نباید باشه ،
تا حالا پنجاه درصد پیش رفتیم،
سالاد شیرازی و لیمو و پیاز رو فراموش نکنید ……
امیدوارم نکات مورد استفاده تون قرار بگیره این غذای بی نظیر رو درست کنید و در کنار عزیزانتون از خوردنش لذت ببرید .