نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه کوفته کباب : دستور پخت غذای خوشمزه و آسون خونگی

طرز تهیه کوفته کباب

۱. ابتدا گوشت چرخکرده را در ظرف مناسب بریزید. پیاز رنده شده و آب گرفته را به اضافه جعفری ساطوری شده و ادویه ها و سیر و زنجبیل رنده شده، پودر نان یا آرد سوخاری به گوشت اضافه می کنیم و هم میزنیم.

اموزش اشپزی و طرز تهیه کوفته کباب خوشمزه و خونگی:

مواد لازم :

برای سس گوجه :

مواد لازم برای سس طحینه:

دستور پخت و طرز تهیه کوفته کباب :

۱. ابتدا گوشت چرخکرده را در ظرف مناسب بریزید. پیاز رنده شده و آب گرفته را به اضافه جعفری ساطوری شده و ادویه ها و سیر و زنجبیل رنده شده، پودر نان یا آرد سوخاری به گوشت اضافه می کنیم و هم میزنیم.
۲. وقتی گوشت حالت چسبندگی پیدا کرد و کاملا مثل یک توپ از ظرف جدا شد مواد را نیم ساعت در یخچال استراحت میدهیم.
۳. بعد از نیم ساعت استراحت گوشت ، تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید . مقداری روغن بریزید . بگذارید تا داغ شود.
۴. بعد به اندازه یک نارنگی از گوشت بردارید. یک سیخ چوبی هم بردارید. در کف دست گوشت را به سیخ چوبی بکشید و داخل روغن سرخ کنید.


۵. وقتی دو طرف کوفته ها سرخ شدند آماده هست.
۶. برای تهیه سس گوجه که با کوفته سرو میشود، ابتدا رب را در روغن زیتون تفت دهید تا رنگ باز کند.
۷. سپس گوجه ها را چهار قاچ می کنیم و با رب تفت میدهیم نمک و فلفل اورگانو و سیر رنده شده را اضافه میکنیم مقداری کمی هم آب.
۸. سپس اجازه میدهیم تا روی شعله ملایم سس بپزد و جا بیفتد.


۹. برای تهیه سس طحینه که با کوفته کباب سرو میشود، ماست چکیده و موسیر دار را در ظرف مناسبی می ریزیم ارده، نمک، فلفل، پودر سیر و لیموترش تازه را اضافه میکنیم و نیم ساعت در یخچال استراحت میدهیم.
۱۰. در آخر کار نوع سرو کوفته کباب به این صورت هست که نان پیتا را در ظرف قرار دهید.
۱۱. از سس گوجه روی نان ها میریزیم کوفته کباب ها را روی سس گوجه میگذاریم.
۱۲. بعد از لقمه گرفتن مقداری از سس طحینه را روی لقمه هامون می ریزیم و سرو میکنیم.

خروج از نسخه موبایل