نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه هات داگ با سس قارچ و پنیر : مثل رستوران

طرز تهیه هات داگ

قبل از اینکه بگین سوسیس و کالباس نمیخورین بگم این ساندویچ با سوسیس کارخانه ای درست نشده به شما هم پیشنهاد میکنم. از کسانی که خانگی فروش

اموزش درست کردن و طرز تهیه هات داگ با سس قارچ و پنیر رستورانی :

قبل از اینکه بگین سوسیس و کالباس نمیخورین بگم این ساندویچ با سوسیس کارخانه ای درست نشده به شما هم پیشنهاد میکنم. از کسانی که خانگی فروش این محصولات رو دارن یا از فروشگاه هاییی که در حضور مشتری مراحل تهیه رو انجام‌میدن تهیه کنید. من گزینه دوم رو انتخاب کردم طعمش عالی بود از همه مهم‌تر سالم بودنش بود و اینکه میشه با خیال راحت هر ساندویچی دوست دارین در منزل تهیه‌ کنید.

طرز تهیه هات داگ با سس قارچ و پنیر:

سوسیس رو با چاقو اطرافش رو برش بدید تا وسط سوسیس هم پخته بشه و شکل ظاهری خوبی هم بگیره. برای چهار تا سوسیس یک چهارم پیمانه آب و دو قاشق غذاخوری روغن بریزید. سوسیس ها را داخل ظرف درب داری بگذارید تا اول پخته بشن بعد هم با روغن سرخ بشن


برای سس :

از قارچ اسلایس شده و ترکیب دیپ گودا وکمی شیر و پنیر پیتزا استفاده کردم. تمام مواد رو با مخلوط وروی حرارت ملایم میگذاریم تا وقتی سس غلیظ بشه.
برای نان هات داگ

باید از روی نان برش بدید نه از کنار .کمی از سس قارچ و پنیر روی نان بگذارید .بعد هات داگ و به دلخواه سس خردل و کچاپ و جعفری تازه خرد شده استفاده کنید.
نکته خوبی که داره بچه ها هم میتونن از این محصولات استفاده کنن فقط حتما به مقدار نیاز تهیه کنید چون مواد نگهدارنده نداره زمان نگهداری کوتاهی داره …

خروج از نسخه موبایل