نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه قرمه گوشت : آموزش آشپزی و دستور پخت غذای خوشمزه و سنتی

طرز تهیه قرمه گوشت

کمی روغن سرخ کردنی کف ظرف بریزید دنبه ها رو با غذاساز ریز کنید یا با استفاده از چاقو کف ظرف بگذارید و گوشت ها رو روی دنبه ها قرار بدید به تمام گوشت

اموزش اشپزی و طرز تهیه قرمه گوشت غذای خوشمزه و ساده ایرانی :

مواد مورد نیاز :

دستور پخت و طرز تهیه قرمه گوشت :

کمی روغن سرخ کردنی کف ظرف بریزید دنبه ها رو با غذاساز ریز کنید یا با استفاده از چاقو کف ظرف بگذارید و گوشت ها رو روی دنبه ها قرار بدید به تمام گوشت ها نمک بزنید و آب اضافه کنید مدت پخت باید طولانی باشه تا گوشت خیلی خوب نرم و پخته و سپس در روغن دنبه سرخ بشه دقت کنید ،گوشت زیاد سرخ نشه که سفت بشه……….


چون پیاز و ادویه نداره گوشت بو میده ؟
نه نمک باعث میشه بوی بدی نداشته باشه….
من یک گل سیر گذاشتم در روغن سرخ شد با گوشت ولی دستور اصلی سیر و پیاز و حتی ادویه نداره
میتونید موقع سرو از زعفران آب شده یا پودر فلفل روی گوشتها بریزید
برای سرو از نان لواش یا تافتون استفاده کنید از روغن روی نان بریزید و گوشتها را روی نان بگذارید.
امیدوارم از این دستور استفاده کنید بخصوص در سفر هایی که تشریف میبرید و لذت ببرید، برای من هم انرژی خوب بفرستین…..

خروج از نسخه موبایل