نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه شیرین پلو مجلسی : دستور پخت غذای سنتی ایرانی

طرز تهیه شیرین پلو

شیرین پلو یکی از پلوهای مجلسی ایرانی که در بعضی از نقاط ایران پخته نمیشه و خیلی ها میگن ما تا به حال درست نکردیم ....

اموزش اشپزی و طرز تهیه شیرین پلو غذای سنتی ایرانی :

دستور پخت و طرز تهیه شیرین پلو مجلسی:

شیرین پلو یکی از پلوهای مجلسی ایرانی که در بعضی از نقاط ایران پخته نمیشه و خیلی ها میگن ما تا به حال درست نکردیم ….
شیرین پلو یکی از غذاهاییی هست که همیشه درست میکنم بخاطر اینکه با ذائقه ما جور هست، در مهمانی ها هم جایگاه خودش رو برامون داره ….
اگر تا به حال درست نکردین حتما امتحانش کنید .


شیرین پلو :
تکه های فیله مرغ یا سینه مرغ رو از قبل مرینیت کنید با ترکیب ماست، نمک، فلفل، پیاز خلال شده، فلفل سیاه ، آبلیموی تازه مزه دار کنید. به مدت شش ساعت و بعد از مواد خارج میکنم و در مخلوط کره و روغن سرخ میکنم و بهش کمی شکر و زعفران غلیظ آبکرده و پودر دارچین میزنم .


برنج رو آبکش میکنم خلال پوست پرتقال رو از قبل تلخیش رو میگیرم سه بار میجوشونم. بعد همراه با شکر (میزان شکر به دلخواه باشه) و زعفران و روغن سرخ میکنم تا نرم بشه موقع دم گذاشتن لا به لای برنج میریزم. برنج شیرین پلو باید عطر پرتقال داشته باشه
خلال بادام را از قبل در گلاب دو سه ساعت خیس میکنم‌. ( گلاب رو موقع دم گذاشتن روی برنج میریزم )


شیرین پلو اصلی زرشک و هویج نداره به دلخواه میتونید اضافه کنید
هویج را با رشته کن رشته کنید و بگذارید با شکر و مخلوط روغن آب جدا گانه بپزه
زرشک هم با کره و شکر تفت بدید خلال پسته رو بهش اضافه کنید
وقتی پلو رو در دیس کشیدین همه مواد رو روی پلو بریزید
در کنارش ترشی و لیموی تازه سرو کنید .

خروج از نسخه موبایل