نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه شله مشهدی محلی : دستور پخت غذای سنتی ایران

طرز تهیه شله مشهدی

لوبیاها و نخود رو از قبل خیس میکنیم و چند بار آبشو عوض میکنیم. بلغور رو هم در ظرف دیگری خیس میکنیم. عدس و ماش رو باهم درون یک ظرف خیس میکنیم، یکی از پیازها

اموزش اشپزی و طرز تهیه شله مشهدی غذای محلی و خوشمزه خانگی:

مواد لازم:

دستور پخت و طرز تهیه شله مشهدی :

لوبیاها و نخود رو از قبل خیس میکنیم و چند بار آبشو عوض میکنیم. بلغور رو هم در ظرف دیگری خیس میکنیم. عدس و ماش رو باهم درون یک ظرف خیس میکنیم، یکی از پیازها را همراه با گوشت و زردچوبه وفلفل و یک تکه چوب دارچین میپزیم بعد ریش ریش کرده کنار می‌گذاریم، حبوبات (لوبیاها نخود) را درون قابلمه ای میپزیم، بلغور گندم و برنج و عدس و ماش و کمی روغن را درون قابلمه بزرگی که نیمه از آب جوش کرده ایم ریخته و مدام هم میزنیم تا ته نگیرد، حبوبات پخته و گوشت ریش ریش شده را هم اضافه میکنیم، آب گوشت را هم به شله اضافه میکنیم اگر آب نیاز داشت آب جوش اضافه میکنیم، بعد از یک ساعت، ادویه ها را اضافه میکنیم و در قابلمه را به مدت یک ساعت با دم کنی می‌بندیم با شعله ملایم و گاهی هم میزنیم که ته نگیرد،


برای قیمه روی شله، پیاز را خلالی کرده و سرخ میکنیم لپه را هم درونش تفت می‌دهیم رب و ادویه میزنیم یکو نیم لیوان آب اضافه میکنیم تا بپزد، از گوشت پخته شده داخل قیمه هم میریزیم، (میتونید گوشت چرخ کرده اضافه کنید)
این غذا باید کمی تند و خوش نمک باشد، در مراحل پخت در قابلمه رو نمیبندیم بجز زمان دم گذاشتن،
باید مدام هم بزنید تا ته نگیره

خروج از نسخه موبایل