اموزش اشپزی و طرز تهیه الویه خوشمزه و خونگی:
دستور پخت و طرز تهیه الویه :
سینه و ران (بهتره از مرغ بزرگ برای این مقدار استفاده کنید)، را با دو عدد پیاز متوسط دو پیمانه آب و چهار تا سیب زمینی بزرگ که پوست گرفتین و حلقه کردین به همراه یک عدد هویج بزرگ پوست گرفته و ورقه شده و کمی روغن مایع دو عدد قرص عصاره مرغ بگذارید خوب پخته بشه نمک هم به دلخواه بریزید،
وقتی خوب پخته شدن مرغ ها رو از مواد جدا کنید
با چنگال گوشت ها رو تا گرم هست ریش کنید ،
اگر آب مواد زیاد بود ازش بردارید اگر کم شده بود با گوشت معمولی یا برقی خوب مواد رو له کنید و بگذارید خنک بشه
الویه با سس خوشمزه میشه از سس مخصوص الویه استفاده میکنم دو سوم شیشه سس رو برای این مقدار مواد استفاده میکنم بازم دیدین لازمه بهش سس بزنید
خیار شور شیشه ای ریز رو خرد میکنم اونم بیشتر شیشه رو استفاده میکنم
دوقاشق سس خردل ملایم هم بهمواد اضافه کنید
کنسرو نخود فرنگی چون خیلی نرم هست میریزم یک قوطی کامل رو میریزیم
پنج تا تخم مرغ هم آب پز میکنم و با رنده ریز رنده میکنم
تمام مواد رو مخلوط میکنم بهش کمی آب لیموی تازه و فلفل سیاه و پودر تخمگشنیز اضافه میکنم و میگذارم داخل یخچال برای دو سه ساعت بعد سرو میکنم ……….
بهتره از نان باگت تازه استفاده کنید یا مثل من با نان بربری داغ و تازه نوش جانکنید،
امیدوارم درست کنید و از خوردنش در کنار عزیزانتون لذت ببرید.