نماد سایت دریای شرق

دستور پخت سمبوسه : طرز تهیه غذای خوشمزه و آسان سنتی

دستور پخت سمبوسه

سمبوسه یا سنبوسه خوراکی است که از خمیر پهن شده درست میشود به همین دلیل نوعی پای محسوب میشه که میانش با سیب زمینی گوشت و ادویه و سبزیجات

اموزش اشپزی و دستور پخت سمبوسه خونگی و خوشمزه :

سمبوسه یا سنبوسه خوراکی است که از خمیر پهن شده درست میشود به همین دلیل نوعی پای محسوب میشه که میانش با سیب زمینی گوشت و ادویه و سبزیجات معطر پر میشه و در روغن سرخ میشه این خوراک ایرانی که بیشتر در جنوب ایران مثل خوزستان، هرمزگان، بلوچستان تهیه میشده هم اکنون به سایر نقاط ایران برده شده است سمبوسه به عنوان نوعی خوراک میباشد نه وعده غذایی….

طرز تهیه و دستور پخت سمبوسه :

برای درست کردن سمبوسه به نان لواش ماشینی نیاز داریم بهتره موقع خرید بگید برای سمبوسه میخوایین تا کمی نرم تر باشه
سیب زمینی رو آبپز کنید پوست بگیرید و با گوشت کوب خوب له کنید
پیاز قرمز رو نگینی خرد کنید کمی سرخ کنید بهش تره و جعفری تازه خرد شده اضافه کنید و خوب همه مواد رو باهم تفت بدید
سیب زمینی ها رو اضافه کنید و تمام مواد رو باهم حسابی تفت بدید


زردچوبه، فلفل قرمز اضافه کنید
مشخصه سمبوسه تند بودنش بازم با توجه به ذائقه خودتون کم یا زیادش کنید
نانها را نواری برش بدید یک قاشق از مواد بردارید و کنار نان بگذارید و مثلثی تا بزنید و در روغن داغ سرخ کنید و با سس کچاپ نوش جان کنید.

خروج از نسخه موبایل