نماد سایت دریای شرق

باقلا پلو با جوجه زعفرونی : دستور پخت غذای سنتی خونگی

باقلا پلو با جوجه زعفرونی

سینه مرغ رو با ماست، روغن زیتون، نمک، آب یک عدد لیموی تازه، فلفل سیاه و زعفران مرینیت کنید بهتره حداقل چهار ساعت زمان بدید

اموزش اشپزی و دستور پخت باقلا پلو با جوجه زعفرونی مجلسی :

طرز تهیه باقلا پلو با جوجه زعفرونی:

یکی از غذاهایی که وقت کمی میخواد و خوشمزه هم میشه باقالا پلو با جوجه زعفرونی :
سینه مرغ رو با ماست، روغن زیتون، نمک، آب یک عدد لیموی تازه، فلفل سیاه و زعفران مرینیت کنید بهتره حداقل چهار ساعت زمان بدید


بعد در مخلوط کره و روغن سرخ کنید و در آخر کمی پودر دارچین بریزید
برای باقالا پلو از شوید خشک استفاده کنید و موقع دم گذاشتن حتما از پودر دارچین وپودر گل محمدی استفاده کنید
باقالا را جدا گانه بپزید و آبکش کنید و همراه با شوید موقع دم گذاشتن بریزید
حتما وقتی برنج دم کشید از روغن حیوانی یا کره برای روی برنج استفاده کنید .


برای سالاد هم لبو و سیب زمینی را جدا گانه پختم مکعبی برش دادم، لوبیا چیتی رو پختم مثل وقتی میخوام خوراک لوبیا درست کنم ،
گوجه هم نگینی خرد کردم ترکیب اینها با کاهو عالی میشه
فقط همه مواد را با سس مایونز تقریبا یک ساعت قبل مخلوط کنید و در یخچال بگذارید طعمش خیلی خوشمزه میشه حتما امتحان کنید.
سوالی داشتین برام کامنت بگذارید ممنونم

خروج از نسخه موبایل