اموزش اشپزی و دستور پخت فاهیتا مرغ و پاستا غذای خوشمزه خونگی:
مواد مورد نیاز:
- سینه مرغ ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم
- قارچ خرد شده یک پیمانه
- فلفل سبز و قرمز ۳ الی ۴ عدد
- سس کچاب ۳ قاشق غذاخوری
- رب یک قاشق مربا خوری
- روغن زیتون ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری
- آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری
- ماست ۲ قاشق غذاخوری
- سیر رنده شده دو حبه
- پاپریکا یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه فاهیتا مرغ و پاستا :
مرغ ها را به صورت نواری خرد کنید و ماست، رب، آبلیمو، روغن زیتون، سیر رنده شده، نمک، فلفل و پاپریکا را اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید و اجازه دهید حدود ۲ الی ۳ ساعت در یخچال استراحت کند.
سپس مرغ ها را در ماهیتابه تفت دهید. هنگامی که مرغ ها تغییر رنگ داد قارچ ها و فلفل ها را اضافه کرده و تفت دهید.
در انتها سس کچاب را اضافه کنید و از اجاق گاز بردارید.
در صورت نیاز نمک و فلفل اضافه کنید. به همراه پاستای آبکشی شده به همراه کمی سس پستو یا هر سسی دوست دارید نوش جان کنید