نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه پیاز کاراملی رستورانی : مناسب خوردن کنار همبرگر

طرز تهیه پیاز کاراملی

حتما در منوی فست فود ها اسم همبرگر با پیاز کاراملی رو دیدین و اگر هم میل کردین میدونید که چه طعم محشری به همبرگر میده

اموزش درست کردن و طرز تهیه پیاز کاراملی مثل رستوران :

طرز تهیه پیاز کاراملی:

حتما در منوی فست فود ها اسم همبرگر با پیاز کاراملی رو دیدین و اگر هم میل کردین میدونید که چه طعم محشری به همبرگر میده
برای درست کردن پیاز کاراملی :
برای یک عدد پیاز میگم خودتون خواستین بیشترش کنید
یک عدد پیاز بزرگ رو خلالی نازک خرد کنید


بگذارید با روغن کمی تفت بخوره ولی کمی تغییررنگ داد و سبک شد باید بهش کم کم استاک اضافه کنید
اگر استاک داشته باشین که خیلی بهتره ولی اگر نداشتین یک عدد قرص عصاره گوشت رو به همراه یک قاشق مربا خوری شکر در یک پیمانه آب جوش حل کنیدوکنار دستتون بگذارید،
(اگر دیدین به آب بیشتری نیاز داشتین تا کامل پیاز کاراملی بشه فقط آب جوش اضافه کنید )


هر چند دقیقه یک قاشق از آب را به پیاز اضافه کنید و مدام هم بزنید خودتون متوجه میشید پیاز به حالت کاراملی و نرمی درمیاد دوباره هم بزنید تا فقط روغن باقی بمونه و باز آب اضافه کنید این کار رو اینقدر تکرار کنید تا پیاز کاملا نرم و کاراملی بشه تقریبا یک ساعتی زمان میبره تا به نتیجه برسید حرارت نه باید خیلی زیاد باشه نه خیلی کم باید حرارت در حدی باشه تا یک قاشق آب رو اضافه میکنید در زمان کمی تبخیر بشه میتونید
در آخر موقع سرو وقتی همبر را داخل نان گذاشتین پیاز را روی آن قرار دهید
حتما امتحانش کنید طعمش بی نظیره
امیدوارم درست کنید و خوردنش لذت ببرید.

خروج از نسخه موبایل