نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه دلمه کلم و پیاز : دستور پخت غذای سنتی خانگی + نکات

طرز تهیه دلمه کلم و پیاز

به کلم برگ احتیاج داریم باید ساقه سفت ته کلم رو جدا کنید و کلم رو داخل آب جوش بریزید و بگذارید کامل نرم بشه برای پیاز هم پیاز را پوست میگیرم. یک برش عمودی تا وسط

اموزش اشپزی و طرز تهیه دلمه کلم و پیاز :

دستور پخت و طرز تهیه دلمه کلم و پیاز :

به کلم برگ احتیاج داریم باید ساقه سفت ته کلم رو جدا کنید و کلم رو داخل آب جوش بریزید و بگذارید کامل نرم بشه
برای پیاز هم پیاز را پوست میگیرم. یک برش عمودی تا وسط میدم و همراه کلم داخل آب جوش میندازیم تا نرم بشه

برای مواد داخل دلمه گوشت چرخ کرده، پیاز، رب و پودر دارچین (زیاد بریزید) و زرد چوبه رو خوب تفت میدم تا کامل سرخ بشه
برای یک گلم برگ و سه تا پیاز یک و نیم پیمانه پلوپز برنج آبکش کردم مقدارشو رو با توجه به تعداد نفرات اضافه کنید
مواد گوشتی و برنج را خوب مخلوط کنید


برگ‌ های پخته را جدا کنید قسمت سفت ساقه را جدا کنید و از مواد داخل برگ‌ها بگذارید و بپیچید برای پیاز هم لایه های پخته را جدا کنید و داخل هر کدوم مواد بگذارید و بپیچید،


کف ظرف روغن بریزید و از برگ کلم های خرد شده بگذارید و دلمه های کلم و در آخر پیاز را بریزید میتونید آلو بخارا و گوجه هم لا به لای دلمه ها بگذارید در آخر هم رب را با سرکه رقیق کنید و روی دلمه ها بگذارید تا دم بکشه و برای ادویه دلمه کلم از زیره فراوان استفاده میکنم ما بین دلمه ها زیاد میریزیم در آخر هم روغن حیوانی روی دلمه های پخته می ریزم .


برای تزیین پیاز سرخ شده و زرشک تفت داده میریزیم،
امیدوارم درست کنید و از خوردن این غذای سنتی در کنار عزیزانتون لذت ببرید.

خروج از نسخه موبایل