نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه دلمه برگ مو : دستور پخت غذای سنتی ایرانی + نکات

طرز تهیه دلمه برگ مو

برنج رو آبکش میکنیم پیاز رو نگینی سرخ میکنیم بهش گوشت اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم نمک اضافه میکنیم بعد سبزی رو اضافه میکنیم و تفت میدیم از روی حرارت برمیداریم

اموزش اشپزی و طرز تهیه دلمه برگ مو خوشمزه و خونگی:

مواد مورد نیاز :

دستور پخت و طرز تهیه دلمه برگ مو :

برنج رو آبکش میکنیم پیاز رو نگینی سرخ میکنیم بهش گوشت اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم نمک اضافه میکنیم
بعد سبزی رو اضافه میکنیم و تفت میدیم از روی حرارت برمیداریم لپه پخته و برنج آبکش شده رو اضافه میکنیم
برگ دلمه ها رو میشوریم بعد ظرف آبجوش درست میکنیم برگ‌ها رو داخل آبجوش میگذاریم ،سریع تغییر رنگ میدن تا رنگشون عوض شد داخل یک ظرف آب سرد میگذاریم وبعد داخل آبکش میگذاریم


و بعد از مواد دلمه یک قاشق غذاخوری داخل برگ‌ها میگذاریم و میپیچیم و داخل ظرف مورد نظر روغن میریزم و دلمه ها رو میچینیم داخل ظرف روی دلمه تا حدی آب میریزیم که روی دلمه ها نگیره تا خوب پخته بشن سکنجبین هم میریزیم.


نکته ها :


برگ‌های تازه و پهن انتخاب کنید که دو تایی نگذارید
برای چاشنی سکنجبین ریختم سلیقه ای
یک بشقاب رو روی دلمه ها بگذارید بعد یک سنگ تمیز یا قابلمه آب کنید روی بشقاب بگذارید باید تحت فشار باشن تا دلمه ها باز نشن


پیاز رو خلالی سرخ کنید برای روی دلمه
کره آب کنید یا روغن حیوانی روی دلمه ها بدید
زرشک هم تفت بدید برای روی دلمه
آلو بخارا هم به دلخواه اضافه کنید.

خروج از نسخه موبایل