اموزش پخت و طرز تهیه کاپ کیک با کرمفیل مثل بیرون :
مواد مورد نیاز :
- 200 میلی لیتر آب
- 100 گرم کره مارگارین
- 125 گرم آرد
- 1 قاشق غذاخوری شکر
- 3 عدد تخم مرغ متوسط
- کمی نمک
دستور پخت کاپ کیک با کرمفیل :
توی یه ظرف نچسب آب ، شکر ، نمک ، کره مارگارین رو اضافه و مخلوط کنید روی حرارت بزارید تا جوش بیاد بعد آرد رو اضافه و خوب مخلوط کنید. حدودا 2 دقیقه روی حرارت ملایم همش بزنید. خمیر رو داخل ظرف همزن بریزید و تخم مرغ ها رو یکی یکی بهش اضافه و مخلوط کنید بعد خمیر رو داخل قیف با ماسوره ساده بریزیو ماسوره بزنید و
در دمای 180 الی 200 درجه سانتیگراد از بپزیدش بعد دمای فر رو به 175 درجه سانتیگراد پایین تغییر بدید تا نسوزه. بعد از فر درش بیارید و بزارید خنک بشه.
مواد لازم برای کرمفیل یا کرم وانیلی :
- 50 گرم پودر کاسترد + نشاسته ذرت
- 450 میلی لیتر شیر
- 90 گرم شکر
- 2 زرده تخم مرغ
- 2 قاشق غذاخوری کره
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
طرز تهیه :
همه مواد به جز کره و وانیل رو با هم مخلوط کنید.داخل ظرف نچسب بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شه.بعد که غلیظ شد کره + عصاره وانیل رو اضافه و مخلوط کنید تا یکدست شه. کیک رو به دو قسمت تقسیم کنین وسطش از کرم بریزید و نوش جان کنید.