نماد سایت دریای شرق

مرغ و اسفناج ( مرغ اسفناج پهلو ) : دستور پخت غذای شمالی

مرغ و اسفناج

ابتدا در تابه ای دو طرف تکه های مرغ (برای سه نفر ۵ یا ۶ تکه) رو با مقداری روغن، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه با شعله ی کم خوب سرخ کنید تا طلایی و مغزپخت بشن.

اموزش اشپزی و دستور پخت مرغ و اسفناج غذای شمالی خوشمزه :

طرز تهیه مرغ و اسفناج :

۱- ابتدا در تابه ای دو طرف تکه های مرغ (برای سه نفر ۵ یا ۶ تکه) رو با مقداری روغن، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه با شعله ی کم خوب سرخ کنید تا طلایی و مغزپخت بشن. سپس نصف لیوان آب و دو قاشق زعفران دم شده بهشون اضافه کنید و نیم ساعتی زمان بدید تا مرغ ها پخته و کم آب بشن.


۲- یک قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی، یک قاشق مرباخوری رب انار و یک قاشق رب آلوچه رو به مرغ ها اضافه کنید . مرغ ها رو به این سس ملس آغشته کنید. ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان بدید تا مرغها مزه دار بشن میتونید چند تا دونه آلو بخارا هم کنار مرغها قرار بدید.


۳- در ماهی تابه ای دو عدد پیاز درشت رو ریز خلال کنید. با مقداری روغن تفت بدید تا کاراملی و شفاف بشن. سپس ۱ تا ۱.۵ لیوان اسفناج خرد شده رو به پیازها اضافه کنید و با شعله ی کم تفت بدید تا حجم اسفناج ها کم بشه و حسابی

سرخ بشن (مواظب باشید سیاه نشن) سپس نمک و ۲ یا ۳ قاشق آب نارنج بهشون اضافه کنید و شعله رو خاموش کنید.


۴- ده تا ۱۵ دقیقه آخر پخت، اسفناج های سرخ شده رو کنار مرغ ها قرار بدید تا با هم مزه دار بشن. سپس نوشجان کنید

خروج از نسخه موبایل