نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه پوغاچا – آموزش پخت نون خوشمزه و آسون خونگی مثل بیرون

داخل ظرفی به جز آرد و کره و نمک، بقیه مواد رو بریزید و باهم مخلوط کنید. سپس نمک و آرد رو کم‌کم بهش اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر نرمی که کمی به دست میچسبه،

اموزش و طرز تهیه پوغاچا خوشمزه نان ترکی در خانه :

اندازه لیوان: ۲۵۰ میلی‌لیتر
زمان پخت: ۳۰ دقیقه
دمای پخت: ۱۸۰ درجه با حرارت از بالا و پایین

مواد لازم ؛
برای خمیر:
۱/۵ لیوان شیر ولرم
۱ پاکت خمیرمایه فوری (۱۰ گرم)
یک قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق مرباخوری نمک
۲ عدد تخم‌مرغ (یکی از زرده‌ها برای رومال جدا شود)
۴ قاشق غذاخوری پر کره
۴-۵ لیوان آرد (تحت کنترل اضافه شود)

برای مواد میانی:

پنیر لُور (و یا هر پنیر که دوست داشتید)
مقداری جعفری

برای روش:
۱ عدد زرده تخم‌مرغ
۲ قاشق غذاخوری شیر
کنجد بوداده

طرز تهیه پوغاچا:

داخل ظرفی به جز آرد و کره و نمک، بقیه مواد رو بریزید و باهم مخلوط کنید. سپس نمک و آرد رو کم‌کم بهش اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر نرمی که کمی به دست میچسبه، درست بشه. در نهایت کره رو اضافه کنید و حداقل ۳ دقیقه ورز بدید.
یک ساعت خمیر رو استراحت بدید. بعد چونه بگیرید و ۱۵ دقیقه دیگر هم بذارید استراحت کنه.


سپس چونه‌ها رو به وسیله وردنه به شکل نوارهای بلندی باز کنید. داخلش از پنیر و جعفری بذارید. خمیر رو رول کنید و ببندید. دو سر رولِ خمیر رو به هم وصل کنید که به شکل سیمیت درآد. همه خمیرها رو به این شکل آماده کنید و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید، بچینید. ۱۵دقیقه دیگه داخلِ سینی خمیر رو استراحت بدید. در آخر ترکیب زرده تخم‌مرغ و شیر رو رومال بزنید و روش مقداری کنجد بریزید. در فر ۱۸۰ درجه‌ی از قبل گرم شده، به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.
بعد از اینکه از فر خارج کردید، ۱۰ دقیقه صبر کنید، سپس نوش جان بفرمایید

خروج از نسخه موبایل