نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه پلو بحرینی ( مجبوس ): دستور پخت غذای خونگی

جوجه چینی با سس تارتار

در این فاصله مرغ و یا گوشت را با یک عدد پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه آب پز کنید. مقدار آب گوشت را طوری تنظیم کنید که بعد از پخت گوشت دو الی سه لیوان آب داشته باشید.

اموزش اشپزی و طرز تهیه پلو بحرینی ( مجبوس )مجلسی در خانه :

با برنج غذاهای مختلف و خوشمزه زیادی می شود درست کرد که یکی از آن ها “مجبوس” یا “پلو بحرینی” است.

طعم این پلو با تمام پلوهایی که تا به امروز خورده اید یک فرق اساسی دارد، آن هم به خاطر اینکه با آب مرغ یا گوشت طعم دار شده پخته می شود.

این پست را سیو کنید تا حتما سر فرصت این پلوی خوشمزه را درست کرده و از خوردنش لذت ببرید.

مواد مورد نیاز :

دستور پخت و طرز تهیه پلو بحرینی :

اول برنج را با کمی نمک خیس کنید.

در این فاصله مرغ و یا گوشت را با یک عدد پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه آب پز کنید. مقدار آب گوشت را طوری تنظیم کنید که بعد از پخت گوشت دو الی سه لیوان آب داشته باشید.

بقیه پیازها را خلالی خرد و در روغن تا زمانی که کاملا طلایی شوند سرخ کنید. (پیازها را نصف کنید، نصف آن را برای دم کردن برنج استفاده کنید و نصف دیگر را برای تزیین کنار بگذارید.)

نصف پیازها را به همراه آب گوشت داخل قابلمه ای که قرار است برنج را در آن دم کنید بریزید و زیر گاز را روشن کنید تا جوش بیاید.

وقتی جوش آمد برنج را هم بشورید و به آن اضافه کنید و بگذارید با حرارت متوسط بجوشد تا آب آن تمام شود.

قبل از دم کردن مقداری ادویه پلویی و دارچین هم روی آن بپاشید و پلو را دم کنید.

کشمش پلویی را حدود دو دقیقه تفت دهید، سپس خلال بادام، گردو، پودر لیمو عمانی و پیاز داغ را هم اضافه و دو دقیقه دیگر تفت دهید.

پس از اینکه برنج را با کفگیر مخلوط کردید آن را در دیس بکشید و با گوشت و مخلوط کشمش روی آن را تزیین کنید.

هنگام تفت دادن کشمش خیلی دقت کنید، چون به سرعت می سوزد.

خروج از نسخه موبایل