نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه قیمه بادمجان : دستور پخت غذای خوشمزه و سنتی ایرانی

طرز تهیه قیمه بادمجان

پیازها رو نگینی خرد کنید و تو کمی روغن با حرارت ملایم تفت بدید تا طلایی رنگ بشن. بعد گوشت ها رو اضافه کرده و تفت بدید. زردچوبه و فلفل رو هم به گوشت

اموزش اشپزی و طرز تهیه قیمه بادمجان خورش ساده و سنتی خونگی:

مواد مورد نیاز :

دستور پخت و طرز تهیه قیمه بادمجان :

پیازها رو نگینی خرد کنید و تو کمی روغن با حرارت ملایم تفت بدید تا طلایی رنگ بشن. بعد گوشت ها رو اضافه کرده و تفت بدید. زردچوبه و فلفل رو هم به گوشت ها اضافه کنید تا موقع تفت دادن عطرش بلند بشه. سپس لپه های از قبل خیس شده رو داخل قابلمه بریزید و کمی با بقیه مواد تفت بدید. تو این مرحله 1 قاشق رب گوجه رو هم اضافه کنید تا کمی تفت بخوره و خوشرنگ تر بشه.

به مقدار کافی آب داخل قابلمه بریزید و بذارید تا آب به جوش بیاد، وقتی آب خورشت به جوش اومد حرارت رو کم کنید تا همه مواد کنار هم به آرامی بپزن. وقتی گوشت و لپه کاملا پخت نمک رو هم اضافه کنید. توی نیم ساعت آخر پخت خورشت زمانی که هنوز خورشت آبدار است بادمجون های سرخ شده و بقیه گوجه رو به همراه دارچین و آبغوره به خورشت اضافه میکنیم و میذاریم تا خورشت جا بیوفته.

خروج از نسخه موبایل