نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه سینه مرغ شکم پر : دستور پخت غذای آسون خونگی

طرز تهیه سینه مرغ شکم پر

برای وقتایی که مرغ شکم پر هوس کردین و یدونه مرغ برای خانواده زیاده. میتونید سینه مرغ شکم پر درست کنید که از غذاتونم اضافه نیاد و خورده بشه.

اموزش اشپزی و طرز تهیه سینه مرغ شکم پر اسان و خوشمزه در خانه :

دستور پخت و طرز تهیه سینه مرغ شکم پر ( سینه مرغ مغز دار ) :

برای وقتایی که مرغ شکم پر هوس کردین و یدونه مرغ برای خانواده زیاده. میتونید سینه مرغ شکم پر درست کنید که از غذاتونم اضافه نیاد و خورده بشه. که خیلیم خوشمزه و خیلیم راحت درست میشه امیدوارم دوست داشته باشید.

ابتدا استخوان زیر سینه مرغ رو جدا کنید ( برای سه نفر دو عدد سینه مرغ کافیست.) از قسمت بالای سینه مرغ شکاف طولی دهید و با چاقو یا سیخ آروم تا انتهای سینه یک حفره ایجاد کنید. اما مواظب باشید از پایین و اطراف باز نشه تا بتونید داخلش رو پر کنید سپس به نمک و زعفرون و فلفل سیاه آغشته کنید و یک ساعتی اجازه بدید تا عطر زعفران رو بگیره.


داخل ماهی تابه ای یک عدد پیاز بزرگ رو ریز خلال کنید با مقداری روغن سرخ کنید. سه قاشق گردوی ریز خرد شده ، چهار قاشق زرشک ، دوقاشق جعفری ریز خرد شده، دو قاشق رب انار درصورت تمایل کمی شکر و نمک و فلفل سیاه اضافه و تفت بدید. سپس داخل سینه مرغ رو با این مواد پر کنید و با یک خلال دندون سینه مرغ رو فیکس کنید .
در ماهی تابه ای روغن بریزید سینه های پر شده رو کمی سرخ کنید و با نصف استکان زعفران و یک قاشق رب گوجه تفت بدید و یک لیوان آب جوش اضافه کنید و اجازه بدید سینه های مرغ با شعله ی کم پخته بشه . (من برای خوش طعم شدن مرغ از هویج و پودر پیاز و گوجه گیلاسی استفاده کردم)


بعد از حدود ۴۵ دقیقه آماده اس (میتونید سینه های مرغ رو از عرض برش بدید )
این مرغ خوشمزه رو با چلو زعفرانی نوش جان کنید.

خروج از نسخه موبایل