نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه آش لعاب دار و جا افتاده : دستور پخت غذای خونگی

طرز تهیه آش

ابتدا پیاز خرد شده را به همراه زردچوبه کمی تفت دهید سپس جوپرک را به همراه دال عدس و یک لیتر آب به پیاز اضافه کنید بعد از اینکه به جوش آمد سبزی

اموزش اشپزی و طرز تهیه آش خوشمزه و جا افتاده و لعاب دار :

مواد مورد نیاز :

دستور پخت و طرز تهیه آش :

ابتدا پیاز خرد شده را به همراه زردچوبه کمی تفت دهید سپس جوپرک را به همراه دال عدس و یک لیتر آب به پیاز اضافه کنید بعد از اینکه به جوش آمد سبزی را اضافه کنید و حرارت را کم میکنیم و اجازه میدهیم تا آش جا بیفتد. در اواخر پخت کشک و گالینا را به آش اضافه می کنیم و ۵ دقیقه دیگر زمان میدهیم تا کشک و گالینا کاملا با مواد ترکیب شود .. آش ما آماده است . نوش جان ….

کل زمان پخت برای این آش بین ۳۰ دقیقه تا ۴۵ دقیقه است. در آخر هم برای تزیین آش از سیر داغ و نعنا داغ استفاده میکنیم. میتوانید سیر و نعنا داغ را داخل آش هم بریزید. این آش به دلیل پخت سریع دال عدس و جو پرک بین نیم ساعت تا چهل دقیقه بیشتر نیاز به زمان برای پخت ندارد و به دلیل داشتن گالینا و کشک در این آش اصلا از نمک استفاده نکنید.

خروج از نسخه موبایل