نماد سایت دریای شرق

دستور پخت بورک اسفناج : طرز تهیه غذای خوشمزه خونگی

دستور پخت بورک اسفناج

ابتدا مواد داخل بورک را آماده کنید. برای این کار ابتدا اسفناج‌ها را خرد کنید و خوب بشورید و کنار بگذارید تا آبش برود.‌ داخل تابه روغن بریزید و پیاز خرد شده را خوب تفت

اموزش اشپزی و دستور پخت بورک اسفناج مجلسی و اسون در خانه :

مواد مورد نیاز :

برای سس:

برای رویش:

طرز تهیه و دستور پخت بورک اسفناج :

ابتدا مواد داخل بورک را آماده کنید. برای این کار ابتدا اسفناج‌ها را خرد کنید و خوب بشورید و کنار بگذارید تا آبش برود.‌
داخل تابه روغن بریزید و پیاز خرد شده را خوب تفت دهید. ابتدا ادویه و بعد اسفناج را اضافه کنید. شعله اجاق را زیاد کرده و اسفناج‌ها را تفت دهید (نیاز به پختن زیاد اسفناج‌ها نیست). زیر اجاق را خاموش کنید و بگذارید سرد شود.‌
برای درست کردن سس همه مواد را داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید.‌‌


خمیر یوفکا را روی میزکار پهن کنید و با فرچه تمام سطح آن را سس بمالید. خمیر یوفکا را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. مواد میانی را روی خمیرها بریزید و مانند عکس رول کنید سپس رول را دور خودش بپیچید و به شکل گل در بیاورید.‌
آنها را در سینی فر بچینید و رویشان زرده تخم مرغ بمالید و مقداری کنجد و سیاهدانه بپاشید.‌
در فر با دمای ۲۰۰ درجه تا زمانیکه رویشان سرخ شود بپزید.‌

خروج از نسخه موبایل