نماد سایت دریای شرق

دستور پخت آبگوشت : طرز تهیه غذای سنتی ایرانی + نکات کلیدی

دستور پخت آبگوشت

گوشتمون رو به همراه دنبه گوسفندیمون با نمک و زردچوبه یکم تفت میدیم و بعد رب گوجه فرنگی رو بهش اضافه میکنیم و کاملا تفت میدیم نخود و لوبیا و

اموزش اشپزی و دستور پخت آبگوشت مجلسی و سنتی خونگی:

مواد مورد نیاز :

طرز تهیه و دستور پخت آبگوشت:

گوشتمون رو به همراه دنبه گوسفندیمون با نمک و زردچوبه یکم تفت میدیم و بعد رب گوجه فرنگی رو بهش اضافه میکنیم و کاملا تفت میدیم نخود و لوبیا و سیب زمینی رو اضافه میکنیم هشت لیوان اب اضافه میکنیم و اجازه میدیم گوشتمون کاملا بپزه یکم غوره اضافه میکنیم و دنبه گوسفندی رو با یکم اب ابگوشتمون میریزیم تو یه کاسه با گوشت کوب کاملا میکوبیم و دوباره به ابگوشتمون اضافه میکنیم و در اواخر پخت دو قاشق مرزه خشک رو پودر و به ابگوشت اضافه میکنیم

خروج از نسخه موبایل