نماد سایت دریای شرق

جوجه چینی با سس تارتار : طرز تهیه غذای خوشمزه خونگی

جوجه چینی با سس تارتار

اموزش اشپزی دستور پخت جوجه چینی با سس تارتار خوشمزه در خانه مثل رستوران :

مواد مورد نیاز :

طرز تهیه جوجه چینی با سس تارتار :

فیله ها رو با کمی لیموترش، نمک، فلفل، آویشن، پیازخلالی یا پودر پیاز یا اب پیاز و
و در صورت تمایل سیر رنده شده کاملا آغشته می کنیم و اجازه میدیم مزه دار بشن
در یک کاسه سفیده ی های تخم مرغ رو با همزن برقی یا دستی هم بزنید
سپس نشاسته ذرت، نمک، فلفل، پاپریکا، بیکینگ پودر، پودرسیر و دلستر رو اضافه و مخلوط کنید
بعد كم‌كم آرد را به مخلوط اضافه می‌كنیم تا جایی كه غلظت خمیر مانند غلظت حلیم شود.

فیله های مرغ رو در این مواد بغلطانید و در روغن داغ درون قابلمه ای کاملا گود سرخ کنید
روغن حتما داغ داغ باشه


نکات:


یه جورایی سرخ کردنش مثل بامیه و دونات میمونه هم روغن خیلی داغ باشه هم اینکه کاملا روی تیکه های مرغ یا میگو رو بپوشونه در غیر اینصورت به نتیجه ی مساعد نمیرسیم و اون پفی که انتظار داریم شکل نمیگیره

زیر شعله نباید زیاد باشه چون خمیرش زود سرخ میشه و مرغتون خام میمونه
کنارش سیب زمینی سرخ شده یا سبزیجات بخار پز سرو کنید

سس تارتار :

مواد لازم :

طرز تهیه سس تارتار:

خیار شور را رنده كنید و آبش را بگیرید.
پیازچه را ساطوری خرد كنید.
تخم‌ مرغ را رنده كنید (قابل حذف).
همه مواد را با هم مخلوط كنید

خروج از نسخه موبایل