اموزش اشپزی دستور پخت بامیه پلو با مرغ مجلسی و سنتی در خانه :
طرز تهیه بامیه پلو با مرغ :
ابتدا برای سه نفر ۲۵۰ گرم بامیه خیلی ریز رو تمیز بشویید. قسمت ساقه بالای کلاه بامیه رو با چاقو جدا کنید. سپس یک عدد پیاز درشت رو ریز خلال کنید. با مقداری روغن تفت بدید تا سبک و طلایی بشن. دو حبه سیر له شده رو به همراه بامیه ها ، دو قاشق رب گوجه فرنگی ، نمک ، فلفل سیاه و دو قاشق آبلیمو به پیازها اضافه کنید و باز تفت بدید. سپس یک استکان آب جوش رو روی بامیه ها بریزید و در ماهی تابه رو ببندید. اجازه بدید تا ۲۰ دقیقه ای با شعله ی ملایم بامیه ها بپزند و آبشون کامل کشیده بشه.
در حین آماده شدن بامیه ها در ماهی تابه ای دیگر مقداری روغن بریزید سپس دو طرف تکه های فیله مرغ (برای هر نفر یک تکه) رو به همراه چند قاشق زعفران دم شده ، نمک ، فلفل سیاه و دو قاشق آبلیمو با روغن تفت بدید. نیم ساعتی اجازه بدید تا فیله های مرغ سرخ و مغزپخت بشن.
دو و نیم پیمانه برنج رو که از قبل با نمک خیس دادید کرمی زنده تر آبکش کنید کف قابلمه روغن بریزید ته دیگ نان یا سیب زمینی قرار بدید یک لایه برنج و لایه بعد از مخلوط بامیه قرار بدید و لایه بعد دوباره برنج بریزید و بذارید دم بکشه. اواخر پخت پلو فیله های مرغ رو به همراه دو یا سه قاشق زعفران دم شده اضافه و نوش جان کنید