نماد سایت دریای شرق

بادمجان سوخاری شکم پر : طرز تهیه غذای خوشمزه خونگی

بادمجان سوخاری شکم پر

ابتدا بادمجان ها را پوست کنده و از طول برش دهید. ضخامت آنها باید کمی کمتر از ۱ سانتیمتر باشد، آنها را در ظرفی آب نمک قرار دهید تا تلخی آنها گرفته شود.

اموزش اشپزی و دستور پخت بادمجان سوخاری شکم پر در خانه :

مواد مورد نیاز :

طرز تهیه بادمجان سوخاری شکم پر مجلسی:

ابتدا بادمجان ها را پوست کنده و از طول برش دهید. ضخامت آنها باید کمی کمتر از ۱ سانتیمتر باشد، آنها را در ظرفی آب نمک قرار دهید تا تلخی آنها گرفته شود. آنها را در یخچال نگه دارید و بعد از ۳۰دقیقه آنها را خوب بشورید و خشک کنید، پنیر و ژامبون را بین هر دو برش بادمجان قرار دهید. چند دقیقه در یخچال قرار دهید. ابتدا در آرد ، سپس از تخم مرغ زده شده ، و در آخر در آرد سوخاری بغلطانید. مطمئن شوید که به خوبی کناره ها خوب پوشانده شده اند. بسیار مهم است تا آنها از هم نپاشند و مواد بیرون نریزند.

دوباره به یخچال ببرید تا کاملا سرد شوند. اگر می خواهید آنها را سرخ کنید ، توصیه می کنم روغن خیلی داغ نباشد زیرا در غیر این صورت فورا قهوه ای می شوند و بادمجان نمی پزد. وقتی خوب قهوه ای شدند ، از روی حرارت برداشته و روی کاغذ جاذب بگذارید. در صورت تهیه آنها در فر ، یک ظرف را روغن زده و آنها را در فر از قبل گرم شده با حرارت متوسط بپزید. از هر دو طرف قهوه ای شوند.

خروج از نسخه موبایل