نماد سایت دریای شرق

قابلی پلو افغانستان : طرز تهیه غذای افغانی خوشمزه و خونگی

قابلی پلو

قابلی پلو یکی از لذیذترین غذاهای کشور افغانستانه که خوشمزگی و دلربایی ش رو علاوه بر طعم مشهود گوشت گوسفند از ادویه های فوق العاده جذابش میگیره

اموزش اشپزی و دستور پخت قابلی پلو افغانی خوشمزه و آسون :

قابلی پلو یکی از لذیذترین غذاهای کشور افغانستانه که خوشمزگی و دلربایی ش رو علاوه بر طعم مشهود گوشت گوسفند از ادویه های فوق العاده جذابش میگیره
اگر به کشور افغانستان سفر کرده باشین یا دوست افغانستانی داشته باشین حتما در وصف این غذا خیلی شنیدین و حالا بیاید با هم درستش کنیم

مواد لازم برای 3-4 نفر :

طرز تهیه قابلی پلو :

برنج رو از دو الی سه ساعت قبل می شوریم و خیس میکنیم
ابتدا پیازها رو خلالی و سرخ میکنیم . کمی که از سرخ شدن گذشت تکه های گوشت رو داخلش می ریزیم. نمک و فلفل و زردچوبه و نیمی از ادویه ها رو هم اضافه میکنیم . آب میریزیم اجازه میدیم گوشت بپزه و در پایان چهار پیمانه از آب گوشت باقی بمونه ( برای پخت برنج)


در تابه دیگه کمی روغن ریخته و هویج های خلالی شده رو سرخ میکنیم و کشمش و زعفرون و یک قاشق شکر اضافه و دو سه دقیقه با هم تفت میدیم . برنج شسته شده رو همراه آب گوشت میپزیم(طبق فیلم) وقتی که کمی از آبش مونده هویج و کشمش و گوشت رو هم اضافه و بعد میزاریم واسه دم کشیدن با حرارت کم به مدت ۴۵ دقیقه دم میکنیم و نوش جان

خروج از نسخه موبایل