نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه چلو بوقلمون : دستور پخت غذای خوشمزه و آسون خونگی

طرز تهیه چلو بوقلمون

ابتدا ۱ عدد پیاز را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به همراه روغن داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود سپس کمی زردچوبه اضافه

اموزش اشپزی و طرز تهیه چلو بوقلمون غذای سنتی و خوشمزه خونگی:

مواد مورد نیاز :

دستور پخت و طرز تهیه چلو بوقلمون :

ابتدا ۱ عدد پیاز را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به همراه روغن داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود سپس کمی زردچوبه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر تفت می دهیم.سپس در این مرحله پیازها را کف قابلمه پخش می کنیم، ماهیچه بوقلمون روی پیاز سرخ شده قرار می دهیم. در ادامه ۱ عدد پیاز باقیمانده را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به صورت پخش روی ماهیچه ها می ریزیم،در این مرحله سیر را رنده می کنیم و به همراه کرفس یا برگ بو و چوب دارچین داخل قابلمه می ریزیم در ادامه درب قابلمه را به طور کامل می بندیم و بدون اضافه کردن هیچگونه آبی، اجازه می دهیم ماهیچه ها با حرارت بسیار ملایم سرخ شوند.

هر چند دقیقه یک بار دسته های قابلمه را می گیریم و کمی انرا تکان می دهیم تا مواد درون قابلمه جا به جا شود، نیاز به باز کردن درب قابلمه نیست. در ادامه پس از گذشت یک ساعت و ۳۰ دقیقه درب قابلمه را باز می کنیم. در این مرحله زعفران دم کرده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و ادویه های دلخواه خود به قابلمه اضافه می کنیم و مجددا درب قابلمه را به صورت کامل می بندیم. حالا مجددا اجازه می دهیم که ماهیچه با حرارت بسیار ملایم بپزند،در این مرحله هر ۳۰ دقیقه یک بار قابلمه را کمی تکان می دهیم و به هیچ وجه درب قابلمه را باز نمی کنیم. حدودا ۳ ساعت دیگر زمان برای پخت ماهیچه نیاز است. در پایان ماهیچه بوقلمون را به همراه کته زعفرانی سرو می کنیم.

نکات:

پخت بوقلمون حداقل ۳ ساعت زمان نیاز داره تا کاملا پخته و لطیف شود من حدودا ۴/۵ ساعت گذاشتم
بچه ها من ران بوقلمون رو از شب قبل با آب نمک مزه دار کردم که به این ترتیب بوی زهمش گرفته میشه یه کاسه آب بردارید و توش مقداری نمک بریزید و بعد ران را توی آب نمک بزارید و فرداش این مراحل رو تکرار کنید.
نوش جانتون

خروج از نسخه موبایل