نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه نان بربری خانگی : آموزش پخت نون خوشمزه و آسون در خانه

طرز تهیه نان بربری خانگی

آرد حدود ۳ لیوان( ممکنه آرد بیشتری مصرف بشه تا خمیر نسبتا شلی بدست بیاد باید بتونید باهاش کار کنید خیلی آبکی نباشه خیلی هم سفت نباشه. اگه وقتی روش شیار میندازید شیارها از بین بره یعنی آرد بیشتری نیاز داره

اموزش پخت و طرز تهیه نان بربری خانگی مثل بیرون :

مواد لازم خمیر:

مواد لازم رومال :

طرز تهیه نان بربری خانگی:

اول خمیر مایه رو عمل میاریم. شکر رو به آب ولرم اضافه کنید و بعد خمیرمایه رو بپاشید روش و کمی هم بزنید تا خمیرمایه مرطوب بشه. روی ظرف رو بپوشونید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خمیرمایه پف کنه و عمل بیاد.
برای درست کردن خمیر، تو یه کاسه بزرگ آب ولرم، شکر، نمک و روغن مایع رو مخلوط کنید بعد خمیرمایه عمل اومده رو اضافه کنید.
حالا وقتشه آرد رو اضافه کنید. بهتره آرد رو الک کنیدآرد رو کم کم اضافه کنید تا زمانیکه خمیر نسبتاً شلی بدست بیاد اگه خمیر سفت بشه بافت نون هم سفت میشه.


در نهایت خمیر کمی چسبنده ست، دستتون رو چرب کنید و خمیر رو ۱۰ دقیقه ورز بدید تا لطیف بشه.
روی ظرف رو با سلفون بپوشونید و در جای نسبتا گرم یک ساعت بهش استراحت بدید.
بعد از استراحت پفش رو بگیرید. کف سینی رو با کره یا روغن چرب کنید خمیر رو به شکل دلخواه پهن کنید اگه خمیر به دستتون میچسبید میتونید دستتون رو خیس کنید یا چربش کنید تا راحتتر بتونید خمیر رو پهن کنید.
بهتره ضخامت خمیر بیشتر از نیم ساعت نشه.


نوک چاقو رو چرب کنید و روی خمیر شیار بندازید و بعد رومالش کنید. روی خمیر کنجد و سیاهدانه بپاشید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه بزارید بپزه.
بهتره موقع پخت یه ظرف آبجوش هم داخل فر بزارید رطوبت آب به لطافت نون کمک میکنه.
در آخر هم گریل رو روشن کنید تا روی نون خوشرنگ بشه.
بلافاصله بعد از پخت نون رو از سینی خارج کنید و روی توری خنک کننده بزارید
نوش جان

خروج از نسخه موبایل