نماد سایت دریای شرق

زرشک پلو با ماهیچه : دستور پخت غذای خوشمزه و آسان خانگی

زرشک پلو با ماهیچه

برنج را از ٢ ساعت قبل خيس ميكنيم ، به ازاي 1 پيمانه برنج ايراني 1/5 پيمانه آب در نظر ميگيريم برنج را با 30 گرم کره روي حرارت گذاشته و

اموزش اشپزی و دستور پخت زرشک پلو با ماهیچه مجلسی اسان در خانه :

مواد مورد نیاز برای 5 نفر:

طرز تهیه زرشک پلو با ماهیچه :

برنج را از ٢ ساعت قبل خيس ميكنيم ، به ازاي 1 پيمانه برنج ايراني 1/5 پيمانه آب در نظر ميگيريم
برنج را با 30 گرم کره روي حرارت می گذاریم و وقتي آبش كشيده شد، در كاسه 1/3 برنج را با زعفران دم كرده مخلوط کرده و كف قابلمه تفلون مقداری روغن ميريزيم و برنج زعفراني را كف قابلمه ميريزيم و با قاشق صاف کرده و مابقی برنج را هم داخل قابلمه میریزیم و با پشت كفگير فشار ميدهيم تا منسجم شود و سپس برنج را دم ميگذاريم .
براي اينكه ته ديگ زيبا و خوشرنگ شود ، حتما بعد از بخار كردن برنج، زير قابلمه شعله پخش كن می گذاریم و حرارت را ملایم میکنیم،

ماهيچه را با پياز خلال كرده و سير له شد و زردچوبه ، تفت مختصري ميدهيم و بعد آب به مقداري كه روي ماهيچه ها را نگيرد ، اضافه می کنیم و با حرارت بسیار ملایم زمان ميدهيم تا كاملا بپزد و درآخر نمك و فلفل را اضافه می کنیم و صبر ميكنيم تا آب ماهيچه کشیده و غليظ شود . سپس ماهیچه ها را در کمی روغن سرخ می کنیم و روی آنها زعفران دم کرده میریزیم
زرشک را می شوریم و با 10 گرم کره و 2 قاشق شکر تفت داده و خلال ها را که در گلاب خیس کردیم را به همراه 2 قاشق زعفران دم کرده اضافه می کنیم و وقتی شکر و زعفران به خورد زرشک و خلال ها رفت شعله را خاموش میکنیم.


بعد از اینکه برنج کاملا دم کشید در ظرف مورد نظر برمیگردانیم و مخلوط زرشک و خلال ها را روی برنج میریزیم و ماهیچه ها را هم کنار پلو قرار داده و نوش جان میکنیم.
نکته …. در طول پخت ماهیچه اگر کم آب شد حتما آب جوشیده اضافه میکنیم
نوش جان

خروج از نسخه موبایل