نماد سایت دریای شرق

دمپخت شوید باقلا : دستور پخت غذای خوشمزه و سنتی خونگی

دمپخت شوید باقلا

گوشت یا مرغ و به صورت همیشگی بپزین. برنج و خیس کنیین. باقالی ها رو داخل آب جوش به مدت ۱۵ دقیقه بپزین. کف قابلمه روغن بربزین.

اموزش اشپزی و دستور پخت دمپخت شوید باقلا غذای سنتی و خوشمزه خونگی:

مواد مورد نیاز :

طرز تهیه دمپخت شوید باقلا :

گوشت یا مرغ و به صورت همیشگی بپزین.
برنج و خیس کنیین.
باقالی ها رو داخل آب جوش به مدت ۱۵ دقیقه بپزین.
کف قابلمه روغن بربزین.
شوید ها رو به روغن اضافه کنیبن.
حسابی تفت بدین تا بوی خامی شوید از بین بره .
کمی زردچوبه به شویدها بزنیبن.
باقالی های پخته شده رو اضافه کنیبن و همچنان تفت بدین.
این تفت دادن باقالی باعث میشه در طول دم کشیدن لای پلو دفرم نشه و همین جوری خوشگل و سبز باقی بمونه
برنج خیس کرده رو اضافه کنیبن.
آب جوش بریزین .


نمک، روغن حیوانی و زعفرون آب کرده هم اضافه کنین و بزارین به جوش بیاد.
آب برنج که جمع شد، دم کنی بزارین .
دم پخت شما نیم ساعت دیگه آماده ست.
نوووش جان

سالاد شیرازی با آب غوره و نعنا و دوغ خنک فراموش نشود

خروج از نسخه موبایل