نماد سایت دریای شرق

دستور پخت کروسان : آموزش درست کردن کیک و شیرینی خوشمزه

دستور پخت کروسان

مواد خشک رو با هم مخلوط می کنیم و شیر و اضافه می کنیم و حدود یک ربع به آرامی و اصولی ورز میدیم. (چنگ نزنیدا) خمیر خیلی لطیف میشه. یه چونه بگیرید و

طرز تهیه و دستور پخت کروسان خوشمزه و خونگی:

مواد مورد نیاز:

اموزش درست کردن و دستور پخت کروسان :

مواد خشک رو با هم مخلوط می کنیم و شیر و اضافه می کنیم و حدود یک ربع به آرامی و اصولی ورز میدیم. (چنگ نزنیدا) خمیر خیلی لطیف میشه. یه چونه بگیرید و روش نایلون و رب بکشید و بذارید یک ربع استراحت کنه.
حالا خمیرو ۶ قسمت مساوی کنید و هر کدومو چونه بگیرید و نایلون بکشید روش. میزکا رو آرد بپاشید و هر چونه رو نازک نارک باز کنید شکل یک مستطیل بشه. بعد هر کدومو بذارید روی یک نایلون و یه نایلون دیگه بندازید روش. حالا روی هر کدوم از لواش ها یکم کره ای که به دمای محیط رسیده بمالید. کل سطح لواشو بپوشونه. بعد لایه های دیگه رو به همین ترتیب بذارید روش و دوباره کره، لایه ی آخر دیگه کره نمالید.


حالا یک مستطیل با ۶ لایه خمیر و ۵ لایه کره دارید. با وردنه آرام آرام بکوبید رو همه جای خمیر. که یکم این لایه ها به هم بچسبن. بعد به شکل مثلث برش بزنید. و هر مثلث رو رول کنید.
بچینید توی سینی فری که با کره چربش کردید. و روشو با نایلون چرب بپوشونید و بذارید بیست دقیقه استراحت کنه. الان فر رو با دمای ۲۰۰ روشن کنید تا گرم شه. یک ظرف آب جوش بذارید داخل فر تا بخار بگیره.
بعد ۲۰ دقیقه استراحت دوم رومال کنید و سینی رو بذارید داخل فر و به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید‌. (فر برقی عالی میشه اگه همزمان از بالا و پایین حرارت بدید).


تو فر گازی یک ربع از پایین بپزید ۱۰ دقیقه از بالا حرارت بدید‌.و تماااام
.
برای داخلش میتونید از کرم های مختلف استفاده کنید. کرم شکلاتی، مربای توت فرنگی، کرم وانیلی، شکلات تخته ای، کرم دارچینی و یا هر چیز دیگه ای که دوست دارید

خروج از نسخه موبایل