اموزش و دستور پخت اکبر جوجه خونگی غذای شملی اسون و خوشمزه مثل رستوران :
مواد مورد نیاز :
- 1 عدد
- آبلیمو به میزان دلخواه (من 1 لیوان زدم)
- سیر ریز خرد شده 2 حبه
- پیاز خلالی شده 1 عدد متوسط
- نمک فلفل و دارچین (دارچین اختیاری)
- زعفرون آب کرده به میزان دلخواه(حدود نصف استکان)
- کره 100 گرم
- روغن فراااووون
طرز تهیه اکبر جوجه خونگی:
اول مرغ رو از وسط نصف کنین، آبلیمو، سیر، پیاز، زعفرون و ادویه ها رو باهم مخلوط کنین و مرغ رو داخلش بخوابونین. در ظرف رو ببندین یا سلفون بکشین و بذارین یخچال (کمتر از 2 ساعت نباشه)
روغن و کره رو توی قابلمه مناسبی بریزین و بذارین گرم بشه. مرغ رو از توی مواد خارج کنین و همه تکه های سیر و پیاز رو ازش جدا کنین (اگه جدا نشه توی روغن میسوزه) و بعد با دستمال تا حدی مرغ رو خشک کنین.
مرغ رو توی روغن بذارین و حرارت رو خیلی کم کنین و درِ قابلمه رو بذارین تا کم کم بپزه و مغز پخت بشه. (حدود دو ساعت زمان میبره). کم کم مرغ آب میندازه.
بعد از سرخ شدن یک طرف مرغ برگردونین تا طرف دیگه سرخ بشه. و در آخر با رب انار سرو کنین. نوش جان
میتونین قبل از سرخ کردن، 10 تا 15 دقیقه مرغ رو کمی آبپز کنین تا بهتر بپزه.
مرغ حداقل 3 ساعت توی مواد خوابونده بشه یعنی کمتر از 3 ساعت نباشه. هرچی بیشتر توی مواد باشه خوش طعم تر میشه. من از شب قبل تو مواد گذاشتم.