اموزش و طرز تهیه کیک گلابی خوشمزه در خانه مثل بیرون :
مواد مورد نیاز:
- روغن مايع نصف ليوان
- ماست خامه اى ٣/٤ ليوان
- تخم مرغ ٣ عدد
- شكر ١ ليوان
- كره اب شده ٥٠ گرم
- آرد ٢ ليوان
- بيكينگ پودر ١ ق غ
- وانيل ١ ق چ
- دارچين و گلابى
دستور پخت و طرز تهیه کیک گلابی :
ماست و شکر و کره و روغن رو درون ظرف می ریزیم خوب مخلوط میکنیم بعد وانیل و دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و با همزن خوب میزنیم
آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط میکنیم با الک به مواد اضافه کرده و خیلی آروم مخلوط میکنیم
مایه کیک آماده رو درون قالب چرب شده میریزم بعد گلابی ها رو از وسط نصف میکنیم و روی کیک میچینیم و در آخر روی کیک دارچین الک میکنیم البته من دارچین رو به مایه کیک زدم شما هر جور خواستین میتونید اضافه کنید و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ۴۰ – ۴۵ دقیقه میذارین بپزه
در اینجا یه توضیح جرئی درباره ی گلابی بدم چون گلابی های من کوچیک بود من از وسط نصف کردم و همونجور استفاده کردم ولی اگه بزرگ بود میتونید ورق ورق کنیم یا اگه درسته و نصفه استفاده کردیم یکم از قبل بخارپزشون کنیم بعد روی کیک بچینیم