نماد سایت دریای شرق

کوفته شوید باقلا : طرز تهیه غذای خوشمزه و آسان سنتی خانگی

کوفته شوید باقلا

برای تهیه کوفته شوید باقالی ابتدا برنج و باقالا رو جداگانه نیم‌ پز کرده و آبکش کنین. اگر از شوید خشک استفاده می‌کنین سه قاشق کفایت می‌کنه، اگر شوید تازه بود تقریبا یک لیوان می‌شه.

اموزش اشپزی و طرز تهیه کوفته شوید باقلا خوشمزه در خانه :

مواد مورد نیاز :

دستور پخت کوفته شوید باقلا :

برای تهیه کوفته شوید باقالی ابتدا برنج و باقالا رو جداگانه نیم‌ پز کرده و آبکش کنین. اگر از شوید خشک استفاده می‌کنین سه قاشق کفایت می‌کنه، اگر شوید تازه بود تقریبا یک لیوان می‌شه.

در مرحله بعد برنج نیم‌ پز و باقالا و شوید و گوشت چرخ کرده رو با نمک و فلفل و زردچوبه و نصف پیاز رنده شده رو در ظرفی بریزین و تخم‌مرغ‌ها رو یکی‌ یکی بشورید و به مواد اضافه کنین و خوب ورز بدین.

باقی مانده پیاز‌ها رو خرد کنید و در روغن سرخ کنین و نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه و ادویه ها رو اضافه کنین تا مزه دار شود و خامی اون گرفته شود ، در ادامه سه لیوان آب اضافه کنید و بزارین جوش بیاد.

از مواد کوفته به اندازه یک نارنگی بردارین و اون رو  در دست گلوله کنین و داخل آب در حال جوش بندازین . همه مواد رو به همین ترتیب آماده کنین و بزارین تا با حرارت ملایم کوفته ها پخته بشن.

در ‌‌نهایت آبلیمو را اضافه کنین و وقتی آب آن تبخیر شد و غذای شما پخت ، در ظرف مناسبی بکشید و با نان سنگک  و ترشی و دوغ تازه از این غذای اصیل و خوشمزه لذت ببرین و از مهمانان خود و اعضای خانواده پذیرایی کنین.

خروج از نسخه موبایل