نماد سایت دریای شرق

کال کباب گیلانی : طرز تهیه غذای خوشمزه و آسان سنتی در خانه

کال کباب گیلانی

بادمجان‌ها را شسته و با یک چاقو نوک‌تیز برشی عمودی در شکم بادمجان‌ها ایجاد کنید و بعد آن‌ها را روی شعله گاز یا داخل منقل روی زغال کباب کنید.

اموزش اشپزی و دستور پخت کال کباب گیلانی خوشمزه و سنتی در خانه :

مواد مورد نیاز :

طرز تهیه کال کباب گیلانی :

بادمجان‌ها را بشورید و با یک چاقو نوک‌ تیز برشی عمودی در شکم بادمجان‌ها ایجاد کنید و بعد آن‌ها را روی شعله گاز یا داخل منقل روی زغال کباب کنید.
در طرز تهیه کال کباب می‌توانید برای کبابی کردن بادمجان از باربیکیو، فر و یا منقل آتشی و گازی هم استفاده کنید، اما اگر می‌خواهید این کار را روی گاز انجام دهید بهتر است از یک شعله‌ پخش‌ کن استفاده کرده و بادمجان‌ها را روی آن قرار دهید.

در این فرصت تا کبابی شدن بادمجان‌ ها وقت دارید که باقی مواد را آماده کنید، سبزی را به همراه سیر و گردو حسابی له کنید. بادمجان‌ها که آماده شدند پوست رویی آن‌ها را بگیرید و گوشت داخلی بادمجان‌ ها را به کمک یک چاقو بزرگ روی تخته ‌گوشت ساطوری کنید.

داخل یک ظرف گود، بادمجان ساطوری شده را به همراه آب انار ترش و نمک و فلفل با مخلوط سبزی، سیر و گردو ترکیب کنید.
کال کباب شما دیگر آماده سرو است ما برای بهتر شدن آن می‌توانید روی آن را پوشیده و چند ساعتی درون یخچال استراحت دهید تا طعم و مزه‌ها به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند.

خروج از نسخه موبایل