نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه قیمه نثار : دستور پخت غذای خوشمزه و سنتی خانگی

طرز تهیه قیمه نثار

ابتدا روغن را در قابلمه بریزید . روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا داغ شود. پیازهای خردشده را در آن بریزید و تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.

اموزش پخت و طرز تهیه قیمه نثار خوشمزه و سنتی در خانه :

مواد مورد نیاز :

دستور پخت و طرز تهیه قیمه نثار :

ابتدا روغن را در قابلمه بریزید . روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا داغ شود. پیازهای خردشده را در آن بریزید و تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.
تکه‌های گوشت‌ را به پیازها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و بوی زهم آن از بین برود. رب گوجه‌ فرنگی را به گوشت اضافه کنید و سپس ادویه‌ ها را به گوشت‌های تفت‌ داده شده اضافه کنید و به‌ مدت یک دقیقه تفت دهید تا بوی ادویه‌جات دربیاید.


حالا به‌اندازه نصف قابلمه آب درون ظرف بریزید تا روی گوشت‌ها را بپوشاند. شعله گاز را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید. سپس شعله را کم کنید، درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا گوشت‌ها برای دو ساعت بپزند. پس از دو ساعت، پیاز داغ را به آن اضافه کنید.
خلال پسته و بادام را در یک فنجان گلاب به‌مدت ۱۵ دقیقه خیس کنید.
زرشک‌های شسته شده را با کره و یک قاشق غذاخوری شکر در یک ماهیتابه تفت دهید و خلال بادام، پسته و پرتقال را به آن اضافه کنید.


پس از اینکه خلال‌ ها با زرشک کمی تفت خوردند، یک قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده در ماهیتابه بریزید و اجازه دهید تا آب مواد کشیده شود. سپس گاز را خاموش کنید و خلال‌ها را کنار بگذارید.
در همین حین، برنج را در یک قابلمه آب جوش بریزید و پس از چند دقیقه آبکش کنید. توجه کنید که دانه‌های برنج در حین آبکش کردن، باید زیر دندان له شوند. سپس برنج را با بقیه زعفران دم‌کرده دم کنید.


هنگام سرو قیمه نثار نصف مقدار برنج دم شده را در دیس بکشید و خورشت را روی آن بریزید. سپس یک لایه دیگر برنج و خورش را روی لایه‌های قبلی بریزید. مقداری برنج را با خلال‌ها مخلوط کنید و به‌عنوان لایه آخر روی قیمه نثار بریزید و در کنار ترشی سرو کنید. نوش جان

خروج از نسخه موبایل