نماد سایت دریای شرق

رولت کدو حلوایی : طرز تهیه شیرینی خوشمزه و آسان خانگی + نکات

رولت کدو حلوایی

ابتدا زرده و سفيده تخم مرغ رو جدا ميكنيم. سفيده ها رو در ظرفي فلزي و داخل يخچال ميزاريم تا وقتي كه لازمشون داريم .

اموزش و طرز تهیه رولت کدو حلوایی خوشمزه و خوشگل در خانه :

مواد مورد نیاز:

دستور پخت رولت کدو حلوایی :

ابتدا زرده و سفيده تخم مرغ رو جدا ميكنيم. سفيده ها رو در ظرفي فلزي و داخل يخچال ميزاريم تا وقتي كه لازمشون داريم .

زرده ها رو با شكر خوب ميزنيم تا كاملا كرم رنگ و كشدار بشه. همزن و خاموش ميكنيم و پوره كدو رو به زرده اضافه مي كنيم و با قاشق چوبي به ارومي هم ميزنيم تا كاملا با هم قاتي بشن. مواد خشك رو با هم مخلوط ميكنيم و توي مايه زرده و پوره الك ميكنيم و با همون قاشق چوبي خوب باهم مخلوطشون مي كنيم

بعدم سفيده ها رو از يخچال در مياريم و با همزن ميزنيم تا كاملا پفكي بشه و در اخر سفيده رو در دو مرحله به ارومي به مخلوط زرده اضافه ميكنيم و خيلي اروم باهم مخلوطشون ميكنيم يا به قولي فولد ميكنيم .

مواد رو ميريزيم توي سيني كه كفش كاغذ پهن كرديم و البته چربش كرديم . بعدم ميزاريم توي فري كه از قبل با دماي ١٨٠ درجه گرم شده و حدود ١٥ دقيقه بهش زمان ميديم

وقتي رولت رو از فر در اورديم اونو روي يه پارچه نرم و مرطوب و كاملا تميز بر ميگردونيم كاغذ رو ازش جدا مي كنيم و و دوباره رولت رو بر مي گردونيم كه پارچه بيفته روش حالا رولت رو با همون پارچه نمناك ميپيچيم و ميزاريم كنار تو اين فاصله با پنير خامه اي و كره و پودر قند رو با هم ميزنيم تا كرم يكدستي به دست بياد سپس رولت رو كه الان كاملا خنك شده باز مي كنيم و پارچه رو بر ميداريم و توش رو با كرم پنيري پر مي كنيم و دو باره مي پيچيم و با پودر قند تزئينش ميکنیم

خروج از نسخه موبایل