نماد سایت دریای شرق

باسلوق شیره انگور : طرز تهیه شیرینی خوشمزه و آسان خانگی مثل بیرون

باسلوق شیره انگور

شیره ی انگور را اضافه کرده و روی شعله ی ملایم گاز قرار دهید. اگر حس کردین موادتون کم شیرینه میتونین یه مقدار دیگه شیره انگور اضافه کنین.

طرز تهیه و آموزش شیرینی باسلوق شیره انگور در خانه :

مواد مورد نیاز :

دستور تهیه باسلوق شیره انگور :

گلاب یا عرق باد رنجبو نصف لیوان نشاسته + آب سرد را مخلوط کنید تا کاملا یکدست و روان شود.
شیره ی انگور را اضافه کرده و روی شعله ی ملایم گاز قرار دهید. اگر حس کردین موادتون کم شیرینه میتونین یه مقدار دیگه شیره انگور اضافه کنین.
با مفتول دستی مدام هم بزنید.
تا اینکه به غلظت فرنی برسد.


در مرحله آخر گلاب یا عرق بادرنجبویه را اضافه کنید.
شعله پخش کن را زیر قابلمه قرار دهید و همراه با دمکنی یک ربع الی بیست دقیقه فرصت دهید تا باسلوقتان با شعله خیلی خیلی کم دم بکشد و بوی خامی آن از بین رود.
مواد را داخل ظرف مورد نظر ریخته و با گردو تزئین کنید. بعد چند ساعت که خوب خنک شد برش بزنین و بعد آماده نوش جان کردنه

خروج از نسخه موبایل