نماد سایت دریای شرق

آش بادمجان ملایر : طرز تهیه غذای خوشمزه و سنتی ایرانی

آش بادمجان ملایر

عزیزای دلم قبل از هر چیز حبوبات رو به مدت ۲۴ ساعت خیس کنین تا نفخشون گرفته بشه . پیاز‌ها رو خلالی خرد کنین  و با کمی روغن در یک قابلمه تفت بدین تا نرم بشن .

اموزش اشپزی و دستور پخت آش بادمجان ملایر غذا سنتی ایرانی و خوشمزه :

مواد لازم :

طرز تهیه آش بادمجان ملایر :

عزیزای دلم قبل از هر چیز حبوبات رو به مدت ۲۴ ساعت خیس کنین تا نفخشون گرفته بشه . پیاز‌ها رو خلالی خرد کنین  و با کمی روغن در یک قابلمه تفت بدین تا نرم بشن . گوشت رو اضافه کنید و با پیاز تفت بدین تا رنگ اون  تغییر کنه، کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنین و هم بزنین، و ۸ پیمانه آب به قابلمه اضافه کنین. بعد از اون حبوبات خیس خورده رو اضافه کنین. در قابلمه رو ببندین و حرارت رو کم کنین و فرصت بدین تا گوشت و حبوبات با هم بپزن.

یک ساعت مونده به اتمام پخت گوشت، کمی نمک به غذا اضافه کنین . پس از اینکه گوشت کاملا پخت، اونو از قابلمه خارج کنین ، استخونای اون رو جدا کنین و بکوبین. بلغور رو از قبل به مدت ۴-۳ ساعت خیس کنین و سپس در یک قابلمه جدا با کمی آب و ۲ قاشق غذاخوری پیاز داغ روی حرارت ملایم بزارین و یک ساعت فرصت بدین تا بپزه.

پس از پخت حبوبات:

بعد از اینکه حبوبات کاملا پخته شدن ، بلغور رو به اونا اضافه کرده و اجازه بدین تا با هم پخته بشن و لعاب بدن.

بادمجون رو پوست بگیرین ، حلقه حلقه کنین و برای رفع تلخی بادمجان روی اونا نمک بپاشین، نیم ساعت روی صافی بزارین تا تلخی اونا گرفته بشه و بعد با آب سرد بشورین. در ادامه بادمجان‌ها رو در روغن سرخ کنین، و به قابلمه اضافه کنین و فرصت بدین تا بادمجان‌ها بپزن.

گوشت کوبیده، نیمی از پیاز داغ، سیر داغ و نعناع داغ را داخل آش بریزین و اجازه بدین تا روی حرارت ملایم کاملا جا بیفته.

در پایان کشک رو به آش اضافه کنید، هم بزنین و از روی حرارت بردارین . آش رو در ظرف سرو بریزید و روی اونو  با پیاز داغ، نعنا داغ، سیر داغ و در صورت تمایل گردوی خرد شده تزیین کنین.

خروج از نسخه موبایل