آموزش و دستور پخت کشک بادمجان مجلسی و سنتی خوشمزه :
این کشک و بادمجان مجلسیه که گوشت داره. .شما میتونین گوشتشو حذف کنین هیچ مشکلی نداره ولی با گوشت طعمش خیلی عالیه
مواد مورد نیاز :
- بادمجان درشت و شیرین ۲ کیلو
- کشک یک بسته، البته هرکسی میتونه کشکشو بیشتر بزنه
- گوشت گوسفندی مغز رون باشه بهتره نیم کیلو
- پیاز داغ به میزان لازم
- رب گوجه فرنگی ۲ ق غ
- گردو خورد شده ۱ لیوان البته، بیشترم میتونین بریزین
- آب زعفران غلیظ ۳ ق غ یا بیشتر
- سیر داغ به دلخواه
- نعنا داغ مقداری
طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی :
بادمجونا رو پوست بگیرین . به ورقه های نازک برش بدین . بعد توی آب نمک غلیظ بریزین تا هم تلخی احتمالیشون گرفته بشه و هم موقع سرخ کردن روغن کمتری ببره
بادمجونا رو ۳ ساعت بذارین توی آب نمک بمونه … گوشت رو با کمی دارچین و زردچوبه و پیاز و فلفل بپزین تا کاملا پخته بشه
بادمجونا رو از آب نمک بیرون بیارین . بشورین و خشک کنین و در حد اینکه طلایی بشن سرخشون کنین.
گوشت رو که پخته ریش ریش کنین بعد بادمجونای سرخ شده رو داخل آب گوشت بریزین و بذارین سر گاز تا قل بزنه و شمام با یه چنگال بالای سرش وایسین و هم بزنین تا پره های چنگال بادمجونا رو رشته کنه اگه آبش کم بود بهش آب اضافه کنین تا بادمجون کاملا بپزه و حالت کشسانی و رشته رشته یی بشه اینکار واسه اینه که کشک و بادمجونتون کش بیاد و خوشگل بشه وگر نه میتونین با یه هاون برقی به جونش بیافتین و له و پهش کنین ….
کمی پیاز داغ و روغن داخل تابه بریزین و رب رو بهش اضافه کنین و تفت بدید و بعد گوشت ریش شده و کمی سیر داغ رو بهش اضافه کنین و بعد این مواد رو داخل بادمجون در حال قل زدن بریزین و همینطور با چنگال هم بزنین … تا اینجا ما یه ذره نمکم به غذا مون نزدیم چون هنوز کشک رو اضافه نکردیم … کمی نعنا داغ و ۴ ق غ یا کمتر پیاز داغ هم به غذا اضافه می کنیم توجه داشته باشین کمی نعنا داغ !!! زیاد نزنین بعد حالا نوبته کشکه …. قاشق قاشق به خوراکمون اضافه می کنیم تا به طعم دلخواهمون برسیم گردو رو هم اضافه می کنیم و در آخر زعفرون … چند تا جوش که زد و آبش که کاملا خورد رفت غذامون حاضره