نماد سایت دریای شرق

خورشت غوره مسما : آموزش آشپزی و طرز تهیه غذای خوشمزه و آسان

خورشت غوره مسما

بادمجان ها را پوست می گیرید و از وسط نصف می کنید . در تابه ای روغن می ریزید و روی حرارت ملایم قرار می دهید تا داغ شود . بعد بادمجان ها را در روغن می چینید و

اموزش اشپزی و دستور پخت خورشت غوره مسما سنتی و خوشمزه در خانه :

مواد مورد نیاز :

طرز تهیه خورشت غوره مسما :


بادمجان ها را پوست می گیرید و از وسط نصف می کنید . در تابه ای روغن می ریزید و روی حرارت ملایم قرار می دهید تا داغ شود . بعد بادمجان ها را در روغن می چینید و اجازه می دهیم تا سرخ شوند . بر می گردانید تا طرف دیگر آن ها نیز سرخ شود . در صافی یا روی دستمال های آشپزخانه قرار می دهید تا روغن اضافه آن ها خارج شود.
در ادامه پیاز را پوست می گیرید و می شویید . روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنید . در قابلمه ای که برای تهیه خورشت در نظر گرفته اید کمی روغن می ریزید و روی حرارت قرار می دهید . پیاز را داخل آن می ریزید و تفت می دهید تا کمی پیاز سبک شود . بعد اجازه می دهیم تا کمی سرخ و طلایی شوند.


سپس تکه های مرغ را که ران یا سینه مرغ است را اضافه می کنید . صبر می کنید تا خوب سرخ شوند و بعد کمی نمک و زعفران دم کرده و دو لیوان آب داغ روی مواد می ریزید و درب قابلمه را می گذارید و ابتدا کمی حرارت را زیاد می کنید
تا آب به جوش بیاید و بعد حرارت را کم می کنید و اجازه می دهید تا مرغ کاملا طی ۴۵ دقیقه بپزد . سپس در شیرجوش یک قاشق روغن می ریزید و روی حرارت کم قرار می دهید و غوره ها را در آن می ریزید و تفت می دهید تا رنگ آن ها تغییر کند.


زمانیکه ۳۰ دقیقه از پخت مرغ گذشته بود روی مرغ می ریزید و مجددا شیر جوش را روی حرارت قرار می دهید و رب گوجه فرنگی را داخل آن می ریزید و روی حرارت تفت می دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و کمی رنگ آن تغییر کند و بعد به آب مرغ اضافه می کنید.
و در آخر بادمجان ها را روی مرغ می چینید و درب قابلمه را می گذارید تا ۱۰ دقیقه دیگر با حرارت کم خورشت غوره مسما خوب جابیافتد و خورشت آب بسیار کمی دیگر داشته باشد و بادمجان ها نیز نرم و مزه دار شوند.خورشت را در ظرف می کشیم و با برنج نوش جان کنید

خروج از نسخه موبایل