نماد سایت دریای شرق

خورشت آلو اسفناج : طرز تهیه غذای خوشمزه و آسان خانگی

خورشت آلو اسفناج

سپس اسفناج و تره را اضافه کردم دوباره تفت دادم ولی نزاشتم خیلی سرخ بشه چند لیوان اب ریختم و گذاشتم بپزه وقتی که گوشت نیم پز شد نمک رو به میزان لازم ریختم و

آموزش و دستور پخت خورشت آلو اسفناج خوشمزه و آسان و اصیل در خانه :

مواد مورد نیاز:

دستور پخت خورشت آلو اسفناج :

گوشت ها را به همراه پیاز و روغن کمی تفت دادم
سپس اسفناج و تره را اضافه کردم دوباره تفت دادم ولی نزاشتم خیلی سرخ بشه چند لیوان اب ریختم و گذاشتم بپزه وقتی که گوشت نیم پز شد نمک رو به میزان لازم ریختم و فلفل قرمز چرخ کرده تازه حسابی به ان اضافه کردم و اجازه دادم خورشت دو ساعت با حرارت کم جا بیفتد. و روغن بندازه یک ربع اخر آلوها را اضافه کردم تا بپزه . حتما الو ها رونیم قبل خیس کنید و بعد به همراه برنج سرو کردم. این خورشت با الو طعمش ترش مزه میشه ولی اگر دلتون ترش تر خواست اب نارنج یا رب لیمو یا اب لیمو اضافه کنید .

خروج از نسخه موبایل