نماد سایت دریای شرق

حلوای زعفرانی : طرز تهیه حلوا خوشمزه و آسان خانگی + نکات کلیدی

حلوای زعفرانی

ابتدا شربت رو درست میکنیم . برای اینکار آب و زعفران آبکرده و شکر رو مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا مواد حل شده و چند دقیقه بجوشه .

اموزش و طرز تهیه حلوای زعفرانی خوشمزه و مقوی خانگی:

مواد مورد نیاز:

دستور پخت حلوای زعفرانی :

ابتدا شربت رو درست میکنیم . برای اینکار آب و زعفران آبکرده و شکر رو مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا مواد حل شده و چند دقیقه بجوشه .
آرد رو روی حرارت ملایم تفت می دیم تا بوی خامی اون بره و رنگش تغییر کنه . تقریبا ۴۰-۳۰ دقیقه طول می کشه . در این مدت باید مرتب آردها را به هم بزنید تا نسوزد.


روغن و کره رو اضافه می کنیم و مجددا” تفت می دهیم تا رنگش قهوه ای کمرنگ شود.
از روی حرارت بر می داریم و شربت رو بهش اضافه می کنیم و حسابی هم می زنیم . اگه آرد بصورت گلوله گلوله بود و حلواتون شل بود نگران نباشید با هم زدن درست می شه .
در این مرحله گلاب و مغز هل را نیز به حلوا اضافه میکنیم
تقریبا” ۱۰-۵ دقیقه طول می کشه تا حلوا یکدست و سفت بشه . اگه حلواتون باز هم شل بود می تونید ۳-۲ دقیقه روی حرارت بذارید تا سفت بشه .

نکات مهم:

١-اگه از شعله پخش کن استفاده کنید حرارت بصورت یکنواخت پخش می شه و بهتره .
٢-می توانید از آرد برنج یا آرد سنگک هم استفاده کنید فرقش اینه که رنگش تیره تر می شه در صورت استفاده از آرد برنج حلوا چسبندگی کمتری پیدا میکند و رنگش اندکی روشن تر میشود و در صورت استفاده از آرد سنگگ رنگ آن کمی تیره تر میشود.
٣-اگر گلاب را زودتر به حلوا اضافه کنیم در اثر حرارت زیاد عطر آن از بین می رود.


٤-اگر آرد را به اندازه کافی تفت ندهید و روغن و کره را زود به آن اضافه کنید رنگ حلوا روشنتر میشود و در صورتی که بیشتر تفت دهید رنگ آن مایل به قهوه ای میشود.
٥-اگر از آرد گندم استفاده میکنید باید در هنگان تفت دادن آرد بیشتر هم بزنید چون آرد گندم خاصیت چسبندگی داشته و به هم می چسبد و در صورتیکه مدام هم نزنید گلوله گلوله میشود …. نوش جان

خروج از نسخه موبایل