طرز تهیه و آموزش پخت شیر برنج خوشمزه خانگی:
آموزش پخت شیر برنج :
یک پیمانه برنج اعلای ایرانی رو میشورم و خیس میکنم ، وقتی کاملا خیس خورد به همراه چهار پیمانه آب ميزارم كمى نيم پز بشه و آبش هم كامل تبخير بشه، حالا یک و نیم تا دو پیمانه شکر (بنا به ذائقه) و یک قاشق روغن جامد یا کره اضافه به همراه يك ليتر شیر پر چرب و نصف پیمانه گلاب اضافه میکنم و زمان میدم تا شیر و برنج به خورد هم برن و برنج حسابى لعاب بندازه و بعدشم داخل ظرف میریزم و میزارم خنک بشه و تمام. اگه دوست داشتید خوشمزه تر بشه آخراى پخت داخلش خامه و خلال بادوم هم بریزید