نماد سایت دریای شرق

کوفته بادمجان شیرازی : طرز تهیه غذای سنتی و خوشمزه خانگی ایرانی

کوفته بادمجان

بادمجون ها رو سرخ میکنیم و کنار می ذاریم گوشت چرخ کرده رو با پیاز و ادویه های دلخواه (من از نمک و فلفل سیاه و پودر آویشن و پودر زیره و زرد چوبه و پودر زنجبیل استفاده کردم)

آموزش آشپزی و دستور پخت کوفته بادمجان سنتی خانگی:

طرز تهیه کوفته بادمجان :

کوفته بادمجون از غذاهای خوشمزه شیرازه که هم با نون و هم با برنج سرو میشه


بادمجون ها رو سرخ میکنیم و کنار می ذاریم گوشت چرخ کرده رو با پیاز و ادویه های دلخواه (من از نمک و فلفل سیاه و پودر آویشن و پودر زیره و زرد چوبه و پودر زنجبیل استفاده کردم) مخلوط میکنیم و کمی ورز میدیم و کوفته هایی به اندازه یک گردو درست میکنیم و در کمی روغن تفت میدیم (نباید زیاد سرخ بشن) در یک ظرف جداگانه یک عدد پیاز را تفت میدیم تا طلایی رنگ بشه و دو ق غ رب گوجه و کمی زرد چوبه و فلفل اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم و سپس دو لیوان آب اضافه میکنیم و بعد از به جوش اومدن آب بادمجون ها و کوفته ها و چند عدد گوجه فرنگی را توی ظرف میچینیم کمی نمک اضافه میکنیم و حرارت رو ملایم میکنیم تا خورشت کاملا جا بیفته و بعد از تقریبا چهل و پنج دقیقه با برنج یا نون سرو میکنیم

خروج از نسخه موبایل