آموزش دسر پاناکوتا زعفرانی خوشمزه و آسان خانگی :
مواد مورد نیاز:
- شیر ۳ لیوان
- شکر ۲/۳ لیوان
- خامه صبحانه ۱بسته
- پودرژلاتین ۳ ق غ سرخالی
- زعفران دم کرده به مقدار لازم
- گلاب ۱/۳ لیوان
دستور و طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی:
شیر و شکر و زعفران رو میزاریم رو شعله تا بجوشه. بعد اینکه جوشید گلاب رو اضافه و شعله رو خاموش میکنیم پودر ژلاتین و با کمی آب مخلوط میکنیم و میزاریمش رو بخار کتری بعد اینکه کاملا رقیق شد یک ملاقه از شیرمون رو برداشته و میریزم روی ژلاتین و بخوبی مخلوط میکنیم. حالا به شیر اضافه میکنیم. میزاریمشون کنار تا خنک بشه. خامه رو کمی با همزن میزنیم بعد به مواد قبلی اضافه میکنیم. قالب رو چرب میکنیم و مواد دسر رو توش میریزیم. ۸ ساعت میزاریمش داخل یخچال تا پاناکوتا زعفرانی بخوبی ببنده. بعد این مدت میتونید داخل ظرف سرو اصلی برگردونید.
نکته: اگه نمیخواید دسر رو داخل قالب بریزید میتونید مقدار پودرژلاتین رو به دو ق غ تغییر بدید که اتفاقا خوشمزه تر هم میشه.