نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه کیک زبرا بدون فر : دستور پخت کیک و شیرینی خوشمزه خونگی

طرز تهیه کیک زبرا بدون فر

ابتدا دورن ظرف گود با ارتفاع بلند تخم مرغ و وانیل رو با همزن دو دقیقه بزن. بعد شکر رو اضافه کن و پنج دقیقه بزن بعد گلاب رو با شیر داغ قاطی کن و همینطور ک همزن روشنه

آموزش و طرز تهیه کیک زبرا بدون فر خوشمزه در خانه :

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه کیک زبرا بدون فر :

ابتدا دورن ظرف گود با ارتفاع بلند تخم مرغ و وانیل رو با همزن دو دقیقه بزن. بعد شکر رو اضافه کن و پنج دقیقه بزن بعد گلاب رو با شیر داغ قاطی کن و همینطور ک همزن روشنه به مواد اضافه کن و هم بزن فقط یک دقیقه روغن رو اضافه کن هفت ثانیه هم بزن و در اخر هم دو لیوان آرد رو که با بکینگ پودر سه بار الک کردی طی سه مرحله هر مرحله هفت ثانیه با همزن بزن و تمامممم، با قاشق یا لیسک کف مواد رو هم بزن تا مطمعن شیم مواد با هم مخلوط شدن،


حالا مواد رو نصف کن توی دو ظرف جدا . توی ی ظرف دو ق ارد ک الک کردی اضاف کن. توی ی ظرف دیگه دو ق غ پودر کاکاوو الک شده اضافه کن و مخلوط کن . حالا درون قابلمه دو لایه کاغذ روغنی بنداز. دو تا ملاغه بیار ی ملاغه مواد ساده بریز تو قابلمه یه ملاغه مواد کاکاوویی به همین ترتیب تا آخر ادامه بدید تا مواد تمام شه.


نوک چاقو رو بزارید مر‌کز مواد و بکشید به سمت لبه قابلمه با فاصله پنج سانت این کارو انجام بدید. حالا فاصله بینش رو با چاقو از لبه قابلمه به سمت مرکز قابلمه بکشید، پس شد یه بار از مرکز به سمت لبه قابلمه ی بار از لبه قابلمه ب سمت مرکز. لطفا سرعت عمل داشته باشید پف کیک نخوابه. قابلمه رو روی شعله متوسط با حرارت کم روی شعله پخش کن (فقط شعله پخش کن رو ربع ساعت قبل بزارید رو گاز تا داغ شه)


دمکنی رو بزارید رو قابلمه به مدت یک ساعت در قابلمه رو باز نکن بعد چک کن تا زمانی ک لبه کیک طلایی شه. بعد هم که کیک رو مثل همیشه برمیگردونیم توی یه تابه تا روی کیک هم طلایی شه. برای طلایی شدن روی کیک لازم ب گذاشتن درب تابه نیس. ربع ساعت کافیه. کساییی که‌میخوان توی فر درست کنن طبقه وسط دمای صد و هشتاد به مدت چهل تا پنجاه دقیقه.
برای کیک های قابلمه ای اگر حرارت خیییییلی کم کنید کیک خمیر میشه.

خروج از نسخه موبایل