نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه کیک باقلوا : دستور پخت کیک و شیرینی خوشمزه و آسان خانگی

طرز تهیه کیک باقلوا

ابتدا شربت رو درست می کنیم آب و شکر رو روی حرارت می گذاریم ۱۰ دقیقه بعد گلاب و زعفران و هل رو اضافه کرده خاموش می کنیم.

آموزش و طرز تهیه کیک باقلوا خوشمزه و آسون خونگی:

یک کیک خوش عطر و خوش طعم که مزه بهشت می ده…

مواد مورد نیاز:

برای شربت :

دستور پخت و طرز تهیه کیک باقلوا :

ابتدا شربت رو درست می کنیم آب و شکر رو روی حرارت می گذاریم ۱۰ دقیقه بعد گلاب و زعفران و هل رو اضافه کرده خاموش می کنیم.


روغن و شکر رو با همزن می زنیم بعد تخم مرغ ها رو دانه دانه اضافه می کنیم تا حجم مواد دو برابر شود بعد ماست شیرین و هل و وانیل رو اضافه می کنیم. آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کرده و به مواد اضافه می کنیم در قالب چرب شده و آرد پاشی شده می ریزیم و در فر از پیش گرم شده با درجه ۱۷۵ سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار می دیم تا کاملا پخته بشه و روی کیک هم طلایی بشه .
وقتی کیک خنک شد برش می زنیم ‌و شربت خنک شده رو روی کیک می ریزیم . چند ساعت بماند تا شربت کاملا به خورد کیک بره بعد تزیین می کنیم. نوش جان

خروج از نسخه موبایل