نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه نان کماج : دستور پخت نون سنتی و خوشمزه خونگی + نکات

طرز تهیه نان کماج

خمیر نان بربری دو عدد از نانوایی تهیه کنید . کمی آرد اضافه کنید تا چسبندگی خمیر از بین بره. زیاد آرد اضافه نکنید چون بعد از پخت خشک میشه.

دستور پخت و طرز تهیه نان کماج خوشمزه و آسان خانگی:

آموزش و طرز تهیه نان کماج :

خمیر نان بربری دو عدد از نانوایی تهیه کنید . کمی آرد اضافه کنید تا چسبندگی خمیر از بین بره. زیاد آرد اضافه نکنید چون بعد از پخت خشک میشه.
داخل ظرفی دیگه، روغن و زردچوبه (مقدارش بستگی به اندازه خمیر داره، خودتون متوجه میشید، کم نریزید) و دو قاشق شکر و زیره سیاه و بادیان و کمی سیاه دانه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و به خمیر اضافه کنید و یک عدد تخم مرغ رو هم زده و اضافه کنید و کاملا باهم مخلوط کنید.


داخل تابه یا قابلمه مورد نظر روغن بریزید، اگه نان نازکتری خواستید، توی دوتا ظرف درست کنید. اگه ضخیم تر خواستید در یک ظرف درست کنید، اما داخل دوتا تابه درست کنید بهتره چون پف نان زیاده.
از خمیر مقداری بردارید و داخل تابه ای که روغن ریختید بزارید خوب پهن کنید، در تابه رو بزارید و تابه رو داخل پارچه ای بزارید و جای گرمی قرار بدید تا خمیر ور بیاد


وقتی پف کرد بزارید روی حرارت و روی در تابه دم کنی بزارید و با حرارت خیلی کم بزارید پخته بشه و حجیم بشه، ی طرف که سرخ شد، برگردونید و طرف دیگه خمیر رو باز هم با حرارت کم بزارید پخته و طلایی بشه، وقتی برگردوندید دوباره کمی روغن بریزید… نوش جان

خروج از نسخه موبایل