آموزش و طرز تهیه خورشت گل کلم سنتی و خوشمزه :
رسپی و دستور پخت خورشت گل کلم :
اول یه گل کلم کوچیک رو رو تیکه کردم و با نیم کیلو نعنا و جعفری و روغن خوب تفت دادم و کنار گذاشتم
بعد یه پیاز و با گوشت خورشتی خوب تفت دادم و بهش ادویه جات و فلفل و زردچوبه و کمی رب اضافه کردم. خوب سرخ کردم و با کمی آب گذاشتم کامل پخت حدود ۳ ساعت و بعد لیمو عمانی و نمک زدم و نیم ساعت بعد گل کلم ها رو هم اضافه کردم و گذاشتم حدود نیم ساعت تا ۴۵ دیقه دیگه هم بپزه بیشتر نشه چون گل کلم ها له میشه.